ФРИГО БЕЛ

Адреса: Румска 12,Вогањ, Рума
Рума Телефон: 022/448-517
Телефон: 064/320-92-47
Телефон: 063/553-274
Емаил: frigobel2@gmail.com
Веб: www.opremazaugostiteljstvo.rs
4/ 5stars

Производња професионалне угоститељске опреме - расхладних и термичких уређаја, као и "Иноx" производа основна је делатност ове успешне приватне компаније чијем оснивању је претходио дугогодишњи рад у овој области.

За само 10 година свога постојања, квалитетом, брзим роковима испоруке те широком палетом својих производа, "Фриго бел" је стекао велики број коминтената, а његови уређаји данас се налазе у пекарским, угоститељским и трговинским радњама широм Србије.

Позната имена наше прехрамбене индустрије као што су "Златиборац", "Слатко срце", пекаре "Кифловски", једни су од многих задовољних клијената компаније "Фриго бел".

Основу "Фриго бел" производног програма чине:

- РАСХЛАДНИ УРЕЂАЈИ: витрине, ормани, столови, млекарице, шанкови

- ТЕРМО ПРОГРАМ: топле витрине, топли сто, пица пећи, роштиљи на плин и струју, професионални шпорети ( плински и електрични ) за угоститељство, фритезе, палачинкарнице, роштиљи ( на плин, ћумур и струју ), тостери

- "ИНОX" програм (неутрала): столови, судопере, етажне полице, каса пултеви, висећи елементи, хауба, хлебаре за хлеб и пециво

Рок израде сваког производа је 7 дана, од материјала по жељи купца, а за сваког купца обезбеђен је и транспорт (до 60 км удаљености), монтажа и сервис, као и гарантни рок од 12 месеци.

Позивамо Вас да се и сами уверите у квалитет њиховог рада, постојаност и функционалност производа, те да укажете поверење тиму младих професионалаца са искуством дужим од једне деценије.