СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ДР ДИМИТРИЈЕ СТОЈАНОВИЋ

Адреса: Братства и јединства 7, локал 1, Пожаревац
Пожаревац Телефон: 012/710-07-49
Телефон: 063/891-61-96
Емаил: dr.dimitrije.stojanovic@gmail.com
Веб: www.stomatologija-pozarevac.com
4/ 5stars

Савремено опремљена стоматолошка ординација "Др Димитрије Стојановић" налази се у ужем центру Пожаревца, ул. Братства и Јединства 7, локал бр. 1, у непосредној близини Више техничке сколе, у новоизграђеном стамбено-пословном објекту.

Услуге које пружа ова ординација заснивају се на квалитетном и стручном раду, и праћењу најновијих светских трендова и достигнућа.

Стоматолошка ординација "Др Димитрије Стојановић" брине о својим пацијентима, њиховом оралном здрављу и пружа им комплетан стоматолошки третман по највишим светским стандардима.

У ординацији о Вашим зубима се брине млад и амбициозан стоматолог удружен са искусним специјалистом оралне хирургије.

Модерно опремљена ординација, врхунска услуга, стручност и брижљив приступ пацијенту, основни је мото ове стоматолошке ординације.

Заступа високе стандарде када је у питању дијагностика и оператива из области стоматологије.

Сублимирајући искуство и дугогодишњу праксу са еланом, знањем и амбицијом, предложиће Вам најбоље решење за Ваше проблеме и пружити услуге користећи најновије и најквалитетније материјале у савременој стоматологији. Након прегледа и израде рендген снимка, анализираћемо стање Ваших зуба и пажљиво одредити план и ток лечења.

У ординацији "Др Димитрије Стојановић" бићете дочекани са осмехом и пажњом посвећених стручњака, што ће Вам пружити осећај сигурности. У амбијенту, који је пројектован по мерилима савремене обраде и опремљености, осетићете топлину и пријатност овог простора.

Ми смо ту због Вас, зато нас посетите. Биће нам задовољство и част да о осмеху Вас и Ваших најближих брине стоматолошка ординација "Др Димитрије Стојановић".

Радно време:

Понедељак, среда, четвртак: 14:00 - 20:00х
Уторак, петак: 09:00 - 14:00х