ВЕНЕТИАН ФАСХИОН

Адреса: Драгино Сокаче 1, Бубушинац, Пожаревац
Пожаревац Телефон: 012/710-08-65
Телефон: 069/508-03-00
Емаил: office@venetianfashion.com
Веб: www.venetianfashion.com
4/ 5stars

Занатска радња ВЕНЕТИАН ФАСХИОН се од 2000. године бави производњом и уградњом компоненти за заштиту од сунца погодних за функционално и естетско опремање пословних и стамбених објеката.

На почетку се рад базирао на поизводњи и уградњи венецијанера, а данас производни програм обухвата и завесе (зебра, мини зебра, тракасте, роло), ролетне, комарнике, тенде, роло врата.

Наша основна водиља у пословању је квалитетан производ и професионалан однос према раду и клијентима, што за резултат има успешну сарадњу како са појединцима тако и са великим бројем институција и компанија.

Велика палета производа, модеран дизајн високо квалитетних материјала претежно порекла из ЕУ и специфична конструкцијска решења омогућавају да брзо и лако изађемо у сусрет посебним захтевима купца и додјемо до одговарајућег решења за сваки простор.

Ново у понуди наших услуга је ласерско гравирање и сечење.

Радна површина ласера је 3000x1500мм, што пружа могућност рада на великим објектима, а ласером се третирају платно, клирит, дрво, кожа, стакло И други материјали осим метала.Тагови:

Венецијанери, ролетне, тенде, комарници, роло, зебра завесе, мини, ноћ и дан, сунтрип, производња, уградња, гравирање и ласер, монтажа.