ТЕПИХ СЕРВИС ВАЊА

Адреса: Србијанска 68ц, Панчево
Панчево Телефон: 013/378-239
Телефон: 065/337-10-06
Телефон: 060/337-10-06
4/ 5stars

Већ пуних десет година наш тепих сервис „Вања“ својим клијентима пружа најквалитетније машинско чишћење и прање меких подних облога и тепиха по атрактивним ценама. На територији Панчева бесплатно преузимамо Ваш тепих и враћамо га очишћеног. 

Иако улепшавају наше домове и зими чувају главу, теписи по читав дан сакупљају нечистоћу и прљавштине које уносимо споља на обући. Под утицајем влаге ове нечистоће приањају на фина влакна тепиха или теписона и на тај начин се дуго задржавају чак и после обичног прања или чишћења. Поред тога што нарушава изглед Ваших подова и убрзава њихово пропадање, овај проблем такође код људи осетљивог здравља и деце може да изазове бројне здравствене тегобе или алергије.  

Ипак, постоји решење – за чист и блистав дом, ту смо ми, тепих сервис “Вања”. Дубоко машинско чишћење свих меких подних облога:

- Теписона
- Тепиха
- Итисона
- Стаза 

У раду користимо најсавременије машине за прање које лако и ефикасно елиминишу све нечистоће и дубински чисте тепих до корена најфинијих влакана. 

Ово је најбољи и најефикаснији начин да у потпуности елиминишете нечистоће и приуштите Вашем тепиху дуг век и леп изглед. 

Када је реч о средствима за чишћење, и у том погледу толеришемо само најквалитетније производе који су потпуно безопасни по околину и здравље, а најефикасније ће очистити Ваше тепихе и омогућити дуготрајну свежину и пријатан мирис. 

Теписи се суше у савременим коморама уз употребу најмодернијих уређаја за сушење који извлаче и последњи траг влаге. На тај начин у стању смо да Ваш тепих вратимо чист и потпуно суве без обзира на временске прилике и доба године.

 Наша љубазност и професионалност већ је надалеко чувена, а наш квалитет услуга довео нам је многе дугогодишње клијенте који нам верују и радо сарађују са нама. На располагању смо Вам да за Ваше најмилије обезбедимо чисте и мирисне тепихе за лепши животни простор.


 

Povratak na: Tepih servisi Pančevo