АКАДЕМИЈА РАЦИЋ

Адреса: Војводе Радомира Путника 15 (тржни центар код суда), Панчево
Панчево Телефон: 064/21-11-468
Телефон: 069/21-11-468
Емаил: nadaracic@hotmail.com
4/ 5stars

Фризерска академија, школа за негу лепоте  студио за негу лепоте "Рацић" смештена је у самом центру Панчева.

Са својим радом фризерска академија је почела 2004. године с тим да власница Надица Рацић иза себе има више од 24 године радног искуства.

Члан репрезентације Републике Србије и такмичар већ дуги низ године у изради пундји своју вештину и с правом можемо рећи уметност врло радо преноси на генерације које похадјају академију.

Са поносом истичемо да смо за релативно кратко време од кад постоји наша студио и академија за негу лепоте "Рацић" успешно обучили велики број младих људи, који данас своја знања примењују у улогама фризера или козметичара.

Фризерска академија, козметичка академија, школа за негу лепоте и студио лепоте "Рацић" брине се о неги лица, тела и косе а пружа и обуку за занимања:

• мушко-женски фризер
• козметичар
• масер
• педикир
• маникир
• професионални шминкер

Своје полазнике теоретски и у пракси школа за фризере и негу лепоте учи надоградњи ноктију, гелирању и изливању ноктију. Такодје академија за фризере и школа за негу лепоте "Рацић" едукује Вас да стекнете адекватна знања потребна за примену хладне и топле депилације, професионално шминкање, педикир , маникир итд.

Својим преданим радом и трудом успели смо да остваримо значајне резултате у свом послу. Наш највећи успех огледа се управо у томе да од Вас створимо професионалне и самосталне фризере и козметичаре.

Академија за фризере и студио за негу лепоте "Рацић" својим полазницима, након положеног завршног испита издаје уверење о стручности које је признато и препознатљиво. Уколико се одлучите да се запослите код нас, а били сте наш ученик, унапред се радујемо сарадњи са Вама и наравно имате предност у односу на друге кандидате.

Стекните неопходно знање, вештину и умеће у академији за фризере и школи за негу лепоте. Фризерска академија "Рацић" Вас чека.