СПЕЦИЈАЛНА ОФТАЛМОЛОШКА БОЛНИЦА ЕЛИКСИР

Адреса: Мародићева 12, Нови Сад
Нови Сад Телефон: 021/444-716
Телефон: 021/445-946
Телефон: 065/444-71-66
Емаил: eliksir@eunet.rs
Веб: www.eliksirkaluga.com
4/ 5stars

АКЦИЈА ЗА ДЕЦЕМБАР

НОВЕ  ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ

Све за бољи вид

Специјална офталмолошка болница “Еликсир” у Новом Саду наставља акције борбе против слепила.

У том циљу, организовала је  бесплатно мерење очног притиска и одобрила низ попуста на прегледе ока ради превенције слепила, чувања и побољшања вида.  

Акција болнице “Еликсир” се наставља, те ће у току ДЕЦЕМБРА  месеца поред већ устаљене акције бесплатног мерења очног притиска, попуст на прегледе од 40%  имати особе оболеле од дијабетеса. Треба напоменути да дијабетес изазива врло озбиљне компликације на очном дну, које могу довести до смањења или потпуног губитка вида, те је рано откривање  пролиферативне дијабетесне ретинопатије и њено правовремено лечење од непроцењиве важности за што дуже очување вида особа оболелих од дијабетеса. Поред попуста на офталмолошки преглед пацијенти ће имати попусте од 50%  и на компјутеризовано видно поље  и ултразвук.
 
Прегледи се заказују!

Све неопходне информације о прегледу, могу се  добити позивом на телефонски број ( 021) 444-716, 445-946  и  065 444 71 66.

Специјална офталмолошка болница “Еликсир”, која располаже савремено опремљеном дијагностичком линијом  и у којој поред наших лекара прегледе обављају и  гостујући руски офталмохирурзи из Калуге, сместена је у Н. Саду, ул. Мародицева 12. ( иза Бетаније)

**************************************

СПЕЦИЈАЛНА ОФТАЛМОЛОШКА БОЛНИЦА ЕЛИКСИР Специјална офталмолошка болница Еликсир у Новом Саду (Мародићева 12) ради у оквиру српско-руског предузећа Еликсир-Калуга д.о.о. Нови Сад од 1993. год. Болница је опремљена најсавременијом опремом за дијагностику и лечење ока деце и одраслих. Позната је по дугогодишњој стручној и пословној сарадњи са чувеном руском Очном клиником Фјодоров у Калуги - Државном установом Међусекторског научно-техничког комплекса Микрохирургија ока Фјодоров Министарства здравља Руске федерације.

У Специјалној офталмолошкој болници Еликсир стално гостују најпознатији руски офталмохирурзи са Очне клинике Фјодоров, који као консултанти, поред наших офталмолога, обављају консултативне прегледе пацијената. Захваљујући тој сарадњи развијен је и Програм болнице Еликсир - У Калугу по бољи вид посвећен оперативном и специфичном конзервативном лечењу очних обољења по методама академика Фјодорова, офталмохирурга светског гласа. Болница Еликсир сваког месеца организује путовање пацијената у Русију на лечење и операције ока у оквиру Програма У Калугу по бољи вид.

Сви пацијенти обухваћени овим Програмом имају бесплатне контролне прегледе у Болници Еликсир уз консултацију гостујућег руског офталмохирурга, три месеца након операције и специјалне попусте у оквиру продуженог лечења у Новом Саду.

Током дугогодишње сарадње са Очном клиником Фјодоров у Калуги (Русија) урађено је преко 16 хиљада сложених операција на оку и других медицинских услуга пацијентима који су тамо отпутовали у организацији болнице Еликсир, док је у Новом Саду, у овој болници, урађено преко 100 хиљада консултативних прегледа а од тога је половина била у оквиру хуманитарних програма.

Специјална офталмолошка болница Еликсир позната је и по сталним хуманитарним акцијама које су намењене бебама, трудницама, деци слепих и слабовидих, пензионерима, оболелима од дијабетеса.

Специјална офталмолошка болница Еликсир има модерну дијагностичку опрему и врхунски медицински тим који пружа своје услуге пацијентима из Србије, Црне Горе и бивших југословенских република. Све се то одвија у осам изузетно добро опремљених специјалистичких кабинета:

- КАБИНЕТ ЗА ДИЈАГНОСТИКУ
- КАБИНЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ ОФТАЛМОЛОШКЕ ПРЕГЛЕДЕ
- КАБИНЕТ ЗА КОНТАКТНА СОЧИВА
- КАБИНЕТ ЗА АРГОН ЛАСЕР
- КАБИНЕТ ЗА ВИДНО ПОЉЕ
- КАБИНЕТ ЗА ЕНЕРГЕТСКЕ СТИМУЛАЦИЈЕ
- КАБИНЕТ ЗА АКУПУНКТУРУ
- КАБИНЕТ ЗА ВЛОК

Радно време болнице:
- сваког радног дана од 08 - 14х
- суботом и недељом од 08 - 13х