ДОО ДТ КОДЕН

Адреса: Булевар Ослобођења 11-13, Нови Сад
Нови Сад Телефон: 021/442-220
Телефон: 021/445-701
Емаил: dtkoden@sbb.rs
Веб: www.dtkoden.co.rs
4/ 5stars

Компанија ДТ КОДЕН из Новог Сада, једна је од највећих увозника челичних и алуминијумских панела на нашем и околним тржиштима. Порекло ових материјала је италијанско.

У сарадњи са нашим кооперантима, појављујемо се као генерални извођачи објеката домаћих и страних инвеститора. У зависности од пројектних захтева, величина објеката креће се од пар стотина квадрата па до пар хиљада, чак и десетина хиљада квадратних метара.

Могућности примене материјала из нашег програма су вишеструке:

- у грађевинарству
- изградњи свих врста пословних и индустријских објеката
- складишта, спортских хала, комора, хладњача, млекара, сушара, кланица
- унутрашњим уређивањем
- на подручју прозорских и вратних оквира
- и разне друге примене

Објекти приказани на овом сајту су само један мали део референцне листе компаније ДТ КОДЕН. Саставни део наше референце су разни објекти и многобројне испоруке материјала.

Број фирми који сарађује са нама се повећава из дана у дан јер се трудимо да наша реклама буду квалитетно извршени радови и задовољни инвеститори.

Надамо се да ће изузетно брза испорука материјала нашим камионима, квалитетно завршени радови и обавезе навести и Вас да нам укажете поверење и постанете део наше референцне листе задовољних инвеститора.

У власништву фирме поседујемо ново изграђен индустријски објекат у Новом Саду - ХЛАДЊАЧА капацитета 2.000 тона, на локацији удаљеној око 1,5 км од аутопута Суботица - Нови Сад - Београд (коридор 10).

Објекат је површине 1.460 м2 подељен је у шест идентичних комора висине 6,5 м, употпуњен најсавременијом хладионичком и канцеларијском опремом.

Објекат има могућност дворежимског рада тј. рад од потребне плусне температуре до – 22ºЦ.

Мањи део капацитета хладњаче користимо у сопствене сврхе, док је већи део намењен рентирању.  

 

Povratak na: Hladnjače Novi Sad