РЕСТОРАН ЈЕЗЕРО

Адреса: Марковац бб, Младеновац
Младеновац Телефон: 011/8211-205
Телефон: 065/2526-252
Емаил: office@restoranjezero.com
Веб: www.restoranjezero.com
4/ 5stars

У поднозју планине Космај, на само 7 км од Младеновца, на путу за Арандјеловац, сместио се један од најлепсих угоститељских објеката у овом крају - Мотел "СУНЦАНО ЈЕЗЕРО". На ободу Марковацке суме, омиљеног излетиста многих Младеновцана, тик уз плаветно бистро језеро богато разноврсном рибом, тим малим рајем за риболовце, налази се мотел "Сунцано језеро".

Поред самог мотела, до кога се стизе асвалтираним прилазним путем који води до језера, кроз прелепу храстову суму, овај реновирани угоститељски објекат располазе и са 3 бунгалова капацитета 12 укусно уредјених соба за преноцисте, опремљених ТВ апаратима и мини баровима.

У тренутној понуди мотела "СУНЦАНО ЈЕЗЕРО" је организовање свадби, матурских забава и свих врста прослава и свецаности. Уз квалитетну храну, пице, музику и професионалну услугу, у свецаној сали капацитета 290 седецих места, која се по потреби просирује и на 400 места, многи млади брацни парови, матуранти своје најсрецније тренутке одлуцили су прославити бас на овом лепом месту.

Уз организовање свих врста свецаности, по којима је "Сунцано језеро" надалеко познато, у плану амбициозног менадзмента јесте и доградња објекта и просиривање понуде на свакодневно послузивање специјалитетима сумадијске и интернационалне кухиње у којима це узивати бројни посетиоци овог најлепсег младеновацког и београдског излетиста.

Додјите и сами се уверите у лепоту коју бризљиво цувамо и негујемо само за Вас. Добро нам досли у "СУНЦАНО ЈЕЗЕРО"

 

Povratak na: Restorani Mladenovac