ХОТЕЛ СТОБЕX

Адреса: Шабачки пут 85, Лозница
Лозница Телефон: 015/872-320
Телефон: 015/871-980
Емаил: hotelstobex@gmail.com
4/ 5stars

Као нов хотелско - туристички комплекс чини нам посебно задовољство да вам се представимо, и понудимо наше капацитете и садржаје за ваше пословне и ванпословне потребе и активности на једној новој и врло интересантној туристичкој дестинацији.

На магистралном путу Шабац - Лозница (120 км од Београда) налази се новоизграђени хотел "Стобеx".

Хотел "Стобеx" је прави спој градског урбаног и сеоског природно чистог простора.

Угоститељско туристички садржаји смештени су на преко 600м2 затвореног простора.

Близина сеског подручја овом хотелу пружа изузетну понуду здраве хране.

Сир, кајмак, пршута,  само су део надалеко чувених производа који обилују у понуди нашег ресторана.

И поред скорог почетка рада хотел је у кратком периоду постао лидер развоја туризма, што говори и податак о све већој посећености овог хотела од стране иностраних гостију.

СМЕШТАЈ

Хотел "Стобеx" располаже са 9 соба и 1 апартманом у згради хотела.

ТИП СОБЕ 1/1Ф 1/2 Апартмана БРОЈ СОБА 4 5 1 БРОЈ ЛЕЖАЈА 1 10 1

Све собе и апартман су опремљени врхунском опремом, удобним и конфорним намештајем од пуног дрвета, телевизорима са кабловском телевизијом, телефонима са директним линијама, бежичним бесплатним интернетом, мини баровима и функционалним купатилима са  феновима, бидеима  и осталом опремом врхунског квалитета.

УСЛУГЕ

Хотел располаже са веома разноврсним угоститељским садржајима и услугама  утканих у богатој  и квалитетној  понуди ресторана  са терасом и баштом, који уз велики и разноврстан избор хране и пића са доминацијом специјалитета кухиње Лозницког краја ову понуду чине посебно препознатљивом.

Расположиви угоститељски капацитети уз добру организацију и стручно особље гарант су високо професионалниг организовања свадби, свечаних пријема, банкета, коктела, приватних и пословних свечаних ручкова.

РЕСТОРАН – је амбијентално уконпонован у аутентичан стил ентеријера и архитектуре са доминацијом модерних материјала који одишу топлином и конфором.

Располаже са 80 места, терасом са 50  места.

Ресторан обједињује богату понуду националне, домаће и иностране кухиње, са доминацијом специјалитета локалног краја, припреманих на традиционалне начине од врхунских природних производа оближњих сеоских домаћинстава.

Незаборавни укуси локалне понуде пршуте, сира, кајмака, чварака, врућег јагњећег печења у неодољивом  амбијенту овог ресторана  разлог су  стварања све већег броја гостију који се поново враћају.
      
ОСТАЛЕ УСЛУГЕ – за хотелске госте подразумевају обезбеђен паркинг са 140 места, сефове за чување драгоцености, дневну и недељну штампу, бежични интернет, копирање докумената, слање факса, лекара на позив и слично.
              

СВАДБЕ, КОНГРЕСИ, СЕМИНАРИ

Уобичајени тренд у савременом бизнису представља низ потреба пословног човека да одређене активности спроводи ван институције у којој ради.

Пратећи тај тренд у оквиру хотела је изграђена луксузна,свецана сала са са свом неопходном пратећпом опремом.

СВЕЧАНА САЛА се налази у оквиру хотела и поседује капацитет од 800 места.

Опремљена је савременом мултимедијаном опремом и осталим средствима неопходним за свадбе, пословне састанке, конгресе, семинаре, симпозијуме, презентације и све друге видове пословних окупљања и комуникација.

Овај садржај је поље посебног интересовања разних субјеката и институција који наменски посећују хотел у циљу пословних активности односно одржавања разних пословних И друствених окупљања.
             
    
ПОЉЕ МОГУЋЕ САРАДЊЕ

1. СТРУЧНИ СКУПОВИ, СЕМИНАРИ, КОНГРЕСИ,
    СИМПОЗИЈУМИ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И СЛИЧНО
2. ИНДИВИДУАЛНИ ТУРИСТИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ СА
    БОРАВКОМ У ХОТЕЛУ
3. ГРУПНИ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ  СА БОРАВКОМ У
    ХОТЕЛУ
4. ТРАНЗИТ СА ЗАДРЖАВАЊЕМ НА ИСХРАНИ ИЛИ
    НОЋЕЊУ
5. СИНДИКАЛНИ, РЕКРЕАТИВНИ И ЗДРАВСТВЕНИ
    ОПОРАВЦИ
6. ОРГАНИЗОВАЊЕ РАЗНИХ ПОСЛОВНИХ И ПРИВАТНИХ
    СВЕЧАНИХ ПРИЈЕМА, КОКТЕЛА, БАНКЕТА, РУЧКОВА
7. ИЗЛЕТИ, ЕКСКУРЗИЈЕ И ОСТАЛО

У нади да смо представљањем нашег хотелског комплекса бар донекле успели дочарати и представити његов амбијент, садржаје и понуду и да можемо одговорити свим вашим пословним захтевима и потребама, позивамо вас да нас контактирате, како би уприличили виђење и непосредан разговор о свим видовима сарадње.