АУТОЕЛЕКТРОНИКА МИЛЕ

Адреса: Српских добровољаца 40, Лозница
Лозница Телефон: 063/778-40-22
Телефон: 064/11-30-509
4/ 5stars

Сервис аутоелектронике Миле ради све послове око електрике, а посебно истичемо:

ЦХИП ТУНИНГ - ПУТНИЧКИ И ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ

СЕРВИС И ПУЊЕЊЕ КЛИМЕ - ПУТНИЧКИ И ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ

СОФТВЕРСКО ИСКЉУЧИВАЊЕ ЕГР ВЕНТИЛА И ДПФ ФИЛТЕРА

АУТО ДИЈАГНОСТИКА И ЈОШ МНОГО ТОГА...


ЦХИП ТУНИНГ (ОЧЕКИВАНО СМАЊЕЊЕ ПОТРОШЊЕ ГОРИВА ОД 0,5 ДО 1Л/100км)

Цхип тунинг је нова дефиниција за ЕЦУ Ремаппинг. Цхип тунинг је раније захтевао скидање ЕЕпром или Фласх меморије са ЕЦУ-а, исчитавање софтвера на неком програматору, едитовање и враћање назад у моторни рачунар (ЕЦУ). Софтвер унутар чипа је оно што се обично називамо “мапом”, а мењање садржаја те “мапе” називамо ремап. Овакав вид цхип тунинг, исчитавање програматором, је све мање заступљен јер моторни рачунари од 2000.године добијају нове протоколе за комуницирање преко ОДБ дијагностичког прикључка, који је данас већ дужи низ година стандард у аутоиндустрији. Ти протоколи (К-линија, Л-линија, ЦАН-Л, ЦАХ-х…) омогућили су исчитавање садржаја ЕЦУ-а (“мапе”) преко ОБД порта што је у многоме утицало на популаризацију Цхип тунинга.

СОФТВЕРСКО ГАШЕЊЕ ЕГР ВЕНТИЛА

Нерваномеран рад мотора и губитак снаге су најчешће симптоми проблема са ЕГР вентилом.

Чишћење ЕГР вентила и усисне гране се није показало као трајно решење и проблем се врло брзо враћа или се чак и не отклони. Замена ЕГР вентила је поприлично скупа инвестиција, а обзиром на лош квалитет нафтних деривата и још лошији квалитет резервних делова у нашем окружењу, може да буде решење које ће потрајати некоико десетина хиљада километара.

У сервису ауто електронике МИЛЕ имамо веома напредно и квалитетно решење за уклањање ЕГР вентила. Наше софтверско решење за искључивање ЕГР вентил је једноставна и ефикасна метода која чак побољшава ефикасност вашег мотора. Репрограмирање ЕЦУ у циљу уклањања ЕГР вентила резултира нижим температурама мотора (не долази до прекомерног загревања и сталног укључивања вентилатора), побољшани одзив на гас (драстично се смањује или скроз нестаје турбо лаг), продужава век мотора тако што смањује нагомилавање ларбонских наслага на истом.

СОФТВЕРСКО ИСКЉУЧИВАЊЕ ДПФ ФИЛТЕРА

Наша услуга отклањања ДПФ филтера Вам пружа могућност да решите проблем са ДПФ-ом без икаквих последица на рад и перформансе мотора. Уклањање се врши прво софтверски, преправком параметару у “мапи” вашег аута тако да ЕЦу неће приметити недостатак ДПФ филтера или лосе параметер сензора и „одвести“ ауто у такозвани сервисни или „сафе мод“.

Бенефиције: Смањење потрошње, добијање 2-5кс, нема потребе за скупом заменом ДПФ-а, трајно уклањање проблема(прање филтера се обезбеђује пар хиљада килкометара вожње), нема рада мотора у „сафе моде“ режиму...

Најчешћи узроци за квар ДПФ филтера:

- Велики број пређених километара

- Квар сензора за притисак или температуру

- Недостатак адитива или лош квалитет горива

- Лоше стање мотора, цурење дизни

- Немогућност регенерације због углавном градске
  вожње на нижим обртајима мотора.


 

Povratak na: Auto servisi Loznica