РЕСТОРАН ЗА СВАДБЕ И ПРЕНОЋИШТЕ БАБИКО ЕX

Адреса: Цара Лазара 474, Читлук, Крушевац
Крушевац Телефон: 037/692-702
Телефон: 063/77-30-968
Телефон: 065/953-86-19
Веб: www.babikoex.rs
4/ 5stars

Сала за прославе

Задовољство је представити Вам ексклузивни простор за све видове прослава: од сада у насем граду имате могућност да ваш срећан тренутак протекне у лепом пријатном амбијенту какав је Бабико еx.

Организујемо свадбе, испраћаје, крштења, свечане ручкове, прославе и остале свечаности.
Нудимо вам најповољније цене, оригиналне идеје и квалитетну услугу било да организујете класичну журку, културно дешавање, модну ревију, ликовну излозбу, тематско вече, промоцију, прославу ваше фирме и др.

Сваку прославу коју организујемо прилагођавамо Вашим жељама и потребама. Сала за прославе задовољава све захтеве: од ентеријера, модерног стила, савремене кухиње, светлосних ефеката и сл.

Осим за различите врсте прослава сала се може преуредити и прилагодити пословним сврхама. Тако се у нашем простору могу одржавати презентације и промоције, конференције за стампу, пословни ручкови и вечере, банкети и коктели...
Ваше срећне тренутке учиницемо не заборавним.

Кетеринг

Када ваша организација има потребу да уприличи неку свечаност и при томе захтева искључиво врхунски квалитет послужења, слободно се можете обратити ради информација и савета.

Са нашим стручним тимом можете договорити све што је за вас од значаја. Време доставе и услуге, количину и врсту хране и послужења, додатне елементе услуге (професионално особље, столови, чаше, стољнаци…) као и све што би за вас могло бити интересантно и потребно.

Око сваког аспекта услуге можемо се договорити и прилагодити је вашим најразличитијим захтевима. Могуће су и мање доставе за приватне прославе.

Смештај, ресторан

Услуге смештаја, капацитет 11 соба ( 40 лезаја ), свака соба је опремљена стандардним лежајевима, купатилом ( туш, вц ), мини фрижидер, тв-ом.

Услуга исхране радника у ресторану, ( доручак, ручак, вечера ), и услуга исхране радника на терену са нашим превозом.

Цена смештаја са доручком 1540.оо дин + Боравишна такса 70.оо дин.
За уговорене посете од 10 људи и више цена је са попустом 1000,оо дин + боравишна такса 70,оо дин. 

 

Povratak na: Restorani Kruševac