ОРДИНАЦИЈА ОПШТЕ МЕДИЦИНЕ ДР ДЕСАНКА КОВАЧЕВИЋ

Адреса: Драгана Симића 30, Крагујевац
Крагујевац Телефон: 034/209-118
Телефон: 064/196-39-81
Емаил: kovacevicdesanka6@gmail.com
4/ 5stars

Ординација је почела са радом 03. јула 2015., као једина регистрована ординација опште медицине у Крагујевцу.

Лоцирана је у ужем центу града.

Ординацију је основала др Десанка Ковачевић, са идејом да пружи широк дијапазон медицинских услуга без компромиса по питану квалитета, најпре својим комшијама, а онда и свим људима којима треба медицинска помоћ.

Са тежњом да постанемо пример добре медицинске праксе, зацртали смо план да не будемо само лекари, већ и прави пријатељи.

Чињеница је да се медицинске услуге, посебно од стране заиста одличних лекара - не могу наплатити колико реално вреде, посебно не у тренутној социо-економској ситуацији.

Такође је чињеница да новац сам по себи не сме бити једина сатисфакција за лекара, имајући у виду племенитост самог лекарског позива.

Због тога, у сталној смо тежњи да у тиму имамо што више добрих лекара који разумеју и поштују наше тежње и да наше услуге ценом приближимо обичним људима, ограничених економских средстава.

Иако ризикујемо да ћемо бити погрешно схваћени, односно да у оквиру нашег ценовног ранга пацијенти не могу очекивати квалитену услугу, ми никада нећемо умањивати квалитет медицинских услуга како би умањили њихове цене.

Објективно, немамо никакве потребе за тим.

Добри лекари су увек и добри људи, а ми успешно окупљамо такве људе око нас, а наш тим константно расте.

Ми не продајемо јефтине услуге.

Вредне услуге чинимо доступним свима.

24х холтер ЕКГ-а уводи се као стандардна дијагностичка процедура за лечење пацијената са кардиолошким проблемима, поред ЕКГ-а и ултразвучног прегледа.

Детаљан извештај извештај са анализом резултата и гаранција валидности резултата у нашој ординацији.

Важност превентивних систематских прегледа се огледа у чињеници да многе од болести у раном стадијуму не дају никакве симптоме који би упутили и навели пацијента да потражи лекарску помоћ.

Обратите нам се на време, ми бринемо о вашем здрављу.

Без редова и чекања бићете прегледани у пријатном амбијенту ординације где ће вас дочекати љубазно особље потпуно посвећено вама.

Нудимо вам брзо и ефикасно решење за ваше здравствене проблеме у нашој ординацији.


Акупунктура

Акупунктура је терапија отклањања бола и лечења одређених болести уз помоћ танких иглица које се забадају пацијенту у прецизно одређене тачке.

По кинеској традиционалној медицини, акупунктурне тачке су смештене дуж линија (меридијана) по којима „чи“ (витална енергија) тече.

Анатомских или хистолошких доказа таквих линија или тачака на телу човека нема а неки савремени акупунктуролози примењују терапију без традиционалног приступа.

Савремени акупунктуролози их представљају као претпоставке (идеје) које су корисне у клиничкој пракси.

Ординација опште медицине Крагујевац

Акупунктура Крагујевац