ПОГРЕБНА ОПРЕМА МИЛЕНКОВИЋ

Адреса: Јанка Веселиновића 89, Крагујевац
Крагујевац Телефон: 069/601-443
Телефон: 064/228-56-60
Емаил: p.u.milenkovic@gmail.com
Веб: www.milenkovic.rs
4/ 5stars

Погребне услуге Миленковић је агенција које се бави пружањем погребних услуга и продајом погребне опреме.Вишегодишње искуство ,озбиљан и савесан приступ је наш принцип од првог дана, те обраћање посебне пажње на осетљивост клијента услед губитка вољене особе.

Нудимо вам високо професионалне услуге организовања сахрана по веома повољним ценама. Примарни задатак нам је да брзо и ефикасно испунимо све захтеве клијената. Наша услуга подразумева долазак у ваш дом, при чему вам је омогућена комплетна организација сахране, а да притом не морате напустити породицу или своје редовне обавезе.

Услуге наше погребне агенције обављају се на нивоу европског, односно светског стандарда. Наше велико искуство у поменутим пословима, као и професионално ангажовање и залагање дозвољава нам да вам се препоручимо као озбиљна фирма од поверења.

Налазимо се у Крагујевцу у улицама Светозара Марковића и Јанка Веселиновића (ПРЕКО ПУТА СТАРЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ), али смо добро познати у читавој Србији, а и ван њених граница. Препоруке су нас водиле до наших људи широм Европе, па се може рећи да смо се на неки начин специјализовали за међународни превоз покојника.

И зато дозволите да Вам у тешким тренуцима баш ми помогнемо.