РЕСТОРАН ДЕДИЊЕ

Адреса: Краљевачког батаљона 193, Крагујевац
Крагујевац Телефон: 034/6794-860
Телефон: 064/265-54-01
Емаил: moteldedinje@yahoo.com
Веб: www.dedinje.rs
4/ 5stars

РЕСТОРАН ДЕДИЊЕ својим бројним садржајима, пријатним амбијентом и са веома љубазним особљем. Отвара широм своја врата свим гостима који желе да се одморе и при том да са собом понесу део лепог амбијента, уз разноврсну и квалитетну услугу. Начин на који особље комуницира са гостима мотела је један од повода који госте враћа поново у наш дом, у коме стичете утисак као да је ваш.

Ресторан Дедиње је почео са радом 26.02.2007.год. налази се на магистралном путу Крагујевац-Краљево, Чачак на 4км од центра града Крагујевца у власништву је Станише Арсенијевића.

Ресторан Дедиње тренутно располаже са просторијама које заузимају 480 м². У њему је тренутно запослено преко 30, веома љубазних радника и радница, који заједно са власницима и нашим гостима чине једну велику породицу која раширених руку дочекује и збрињава све своје нове чланове.

Објекат је нове изградње и савременог типа. Располаже са ресторанским делом делом за преноћишта 16 соба и 2 апартмана (тв, кабловска, клима, ц-грејање, купатило, нет, мини бар, роом-сервис) Ресторан Дедиње је капацитета до 200 места плус 80 места у летњој башти. Сјајни домаћи, страни специјалитети, велики избор како страних тако и домаћих пића помешани са пријатним амбијентом допринеће да ваше расположење и ужитак буду на високом нивоу. Ресторан нуди велики број етно специјалитета (сјенички сир и кајмак, златиборски пршут, његушка пршута, врела погача, гибаница са зељем, кисело млеко, проја, пројаница), као и домаћа готова јела од којих остајете без речи. Специјалитети испод сача су оно што ће многи гости памтити и препричавати. За рибље сладокусце нудимо и рибље специјалитете. Све ово са великим избором салта и десерта ће бити убрзо сервирано на вашем столу захваљујући бризном и љубазном особљу ресторана Дедиње.

Ресторан Дедиње је слободан за све ваше пословне и породицне скупове, ( кабловском ТВ, климом, вентилацијом, централним грејањем, интернет везом…)

Ресторан Дедиње располаже са 16 соба и 2 апартмана. Које можете користити за: дневни боравак, преноћиште, преноћиште са доручком, преноћишта са полупансионом и пуним пуним пансионом. Апартмани и собе ДЕДИЊЕ су једнокреветне, двокреветне и трокреветне. Сви апартмани и собе садрже: купатила са тоалетима, ТВ апарате са кабловском, климу, телефон, интернет, роом сервис.

Ресторан Дедиње нуди опцију да организујете своје свечане прославе, банкете, венчања, свадбе, рођендане, крштења до 200 места, са паркингом (видео надзор) за ваша возила.

Дугогодишња традиција је главана препорука што се тиче ових услуга о томе и говоре преко 100 прослава у току године. Те отуда је и настао слоган : ЗА ОНЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ВИШЕ !!!


 

Povratak na: Moteli Kragujevac