ГАРНИ ХОТЕЛ МАЛИ ПРЕДАХ

Адреса: Миле Јулиног 4, Књажевац
Књажевац Телефон: 065/2739-200
Телефон: 019/739-100
Телефон: 019/739-200
Емаил: mali.predah@mts.rs
Веб: www.malipredah.com
4/ 5stars

Гарни хотел Мали предах предах постоји и ради од 1983. године.

За протеклих безмало четврт века постојања, од скромног ресторана на свом почетку, израстао је у репрезентативни објекат који данас својим гостима може да понуди врхунске услуге исхране и смештаја.

Мали предах налази се на раскршћу путева који из Књажевца воде према Пироту, Нишу и Зајечару и незаобилазно је свратиште не само Књажевчана, већ и многобројних намерника на пропутовању кроз овај део источне Србије.

Објекат модерног изгледа поседује две ресторанске сале.

Мала сала има капацитет од стотину, а велика од пет стотина места и погодне су за све врсте већих и мањих окупљања, за разне свечаности, семинаре конгресне састанке и предахе екскурзионих група на пропутовању.

Осим доброг смештаја гостима су на располагању и разноврсна јела и пића, а кувари Малог предаха надалеко су чувени по свом кулинарском умећу.

Осим традиционалних јела српске кухиње, у ресторанима овог објекта могу се пробати локални специјалитети књажевачког краја.

Наравно, све то уз врхунску услугу љубазног и искусног особља.


Хотелски смештај

Гарни хотел "Мали предах" се налази у најмирнијем делу града, на самом улазу из правца Зајечара и Пирота, а на само 10 минута шетње од ужег центра града.

Нудимо вам смештај са преко 80 лежајева у 27 двокреветних, трокреветних и четворокреветних соба и апартмана.


ЕТНО село Јелашница

Погледајте понуду смештаја у етно селу у Јелашници путем линка