СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ЕXТРА ДЕНТ

Адреса: Југ Богданова 3, локал 5, Јагодина
Јагодина Телефон: 035/243-944
Телефон: 063/700-84-34
Емаил: extradent035@gmail.com
Веб: www.stomatoloskaordinacijajagodina.com
4/ 5stars

Са циљем да долазак стоматологу не буде ружно искуство, да се не осећате као пацијент који посећује лекара већ да долазак стоматологу доживите као одлазак код пријатеља , 2001-е Др. Стоматологије Данијела Прашчевић је оснивала стоматолошку ординацију Еxтра Дент и кроз евиденцију картотеке забележено је око десет хиљада пацијената.

Сам процес рада и развоја ординације заснива се на тимском раду и непрекидном технолошком и стручном усавршавању као и инзванредном комуникацијом са пацијентима.

Др. Стоматологије Данијела Прашчевић после завшених студија на стоматолошком факултету наставља усавршавање на Медицинско-Стоматолошком факултету у Москви одсеку за стоматолошку протетику, сталним усавршавањем на домаћим и међународним стручним скуповима константно допуњују своје знање и вештине, у циљу пружања најквалитетнијих услуга.

Поред нас, уколико се укаже потреба за још нечијим мишљењем, или интервенцијом из неке уже специјалистичке области, у могућности смо да Вам понудимо услуге и сталних или повремених консултаната.Поред нас, уколико се укаже потреба за још нечијим мишљењем, или интервенцијом из неке уже специјалистичке области, у могућности смо да Вам понудимо услуге и сталних или повремених консултаната.

Услуге:

- лечење канала корена зуба
- парадонтологија
- орална хирургија
- протетика
- фиксне протезе