ИНОX МОНТ

Адреса: Вука Караџића 103, Горњи Милановац
Горњи Милановац Телефон: 064/159-67-81
Телефон: 061/145-98-54
Емаил: zeljko.tintor81@gmail.com
Веб: www.inoxmontgm.com
4/ 5stars

ИНОX

ИНОX је модеран и атрактиван, хигијенски и лако се чисти, отпоран на корозију, издржљив, добар за одржавање, погодан за производњу и на крају позитивно оријентисан према очувању природе јер се у потпуности рециклира.

Производи од иноxа су све више заступљени, како у свету тако и код нас.

Квалитет, начин одржавања, у врло кратком року показују потпуну исплативост иноx производа.

Овакав готово савршен материјал мора бити испраћен адекватно квалитетном обрадом и онда границе за његову примену не постоје - све је могуће ентеријери и екстеријери (станова, кућа, викендица, стамбених зграда, пословних простора хотела, ресторана, јавних објеката, бутика, продавница....)

МЕТАЛ

Уз стално праћење тржишта, модернизације производње, усвајање нових знања и вештина у браварији, са поносом можемо истаћи да смо у стању одговорити на све захтеве тржишта и наших клијената за извођењем браварских радова, као и захтевима за извођењем браварских радова у високој браварији.

Специјализирали смо се за израду и монтажу рукохвата, ограда и балкона на зградама и приватним кућама којима нудимо сигурно окружење у свом животном простору.

Уз асортиман уметничке браварије делатност је проширена на производњу металних конструкција, грађевинске столарије те осталих производа од метала.