ТАКОВСКИ ВРТ

Адреса: Клатичево бб, Горњи Милановац
Горњи Милановац Телефон: 062/21-01-10
Емаил: info@takovskivrt.com
Веб: www.takovskivrt.com
4/ 5stars


 

"Таковски врт" се налази на прелепој локацији у срцу природе, на свега пар километара од центра Горњег Милановца, у Клатичеву, на путу ка Такову, Савинцу, Прањанима, Коштунићима, Чачку, Равној Гори...

Дух Таковског краја са својом богатом историјом, окружује ово прелепо место које има дугогодишњу традицију, али сада у потпуно реновираном простору са веома богатом понудом и услугом.  

У најексклузивнијем простору, а опет издвојено од градске гужве, у прелепој природи Таковског краја, учинићемо све да Ви и Ваше званице доживите незаборавне тренутке.

Ми Вам гарантујемо најпријатнији амбијенти и најбољу услугу!

Уверите се зашто смо најбољи!

У септембру 2018. године смо свечано отворили потпуно реновирани ексклузивни простор по највишим стандардима а опет са укусом традиције.

Негујемо дух традиције Таковског краја и надалеко познатог гостопримства уз пријатан амбијент, топлу атмосферу, ведро особље и најукусније специјалитете српске кухиње.

Таковски врт" се налази на прелепој локацији у срцу природе, на свега пар километара од центра Горњег Милановца, у Клатичеву, на путу ка Такову, Савинцу,     Прањанима, Коштунићима, Чачку, Равној Гори...

Дух Таковског краја са својом богатом историјом, окружује ово прелепо место које има дугогодишњу традицију, али сада у потпуно реновираном простору са веома богатом понудом и услугом.

Простор капацитета до 120 места унутра и 200 места на тераси, урађен је са пуно елеганције и топлих тонова у комбинацији дрво и цигла.

Унутрашњост ресторана је подељена на два нивоа, где се са горње галерије види цео ресторан.

Посебна пажња је дата на башту и окружење.

Поносни смо на прелеп простор дворишта које је урађено у више нивоа, тако да је свака тачка простора идеална за магичне фотографије које ће увек бити лепе без обзира на временске услове.

Све је предвиђено да буде комотно и незаборавно.

Стручност и љубазност нашег особља се огледа на сваком кораку.

На дан Вашег славља, они воде рачуна и о званицама.

Кувари ће својим умећем задовољити и најспецифичније укусе, па ће према Вашим потребама и захтевима прилагодити и јеловник слављу.

Услужно особље брине да гостима ништа не недостаје.

Ту су и декоратери који ће украсити овај беспрекоран простор по Вашим жељама и идејама.