РЕСТОРАН ШУМАДИНАЦ

Адреса: Клатичево бб, Горњи Милановац
Горњи Милановац Телефон: 065/287-00-88
4/ 5stars

Ресторан ШУМАДИНАЦ својим драгим суграђанима, а и драгим гостима из читаве земље и иностранства нуди сасвим нову, стилски и у новом руху одевену салу за све врсте ваших свечаности капацитета до 550 места.
 
Ресторан сала ШУМАДИНАЦ се налази у Клатичеву надомак града, на 4,5км од центра града, у близини пута ка историјски познатом Такову.

Драгим нам гостима нудимо топао и пријатан амбијент у стилу наше прелепе Шумадије.

Можемо се похвалити комфорним амбијентом, где са пуним капацитетом имамо леп простор за игру, комфор за наше драге госте и све услове како би наше уиграно и јако професионално особље испоштовало сваког нашег драгог госта.

Имамо стално особље (конобре, куваре, шанкерице, сервирке), једном речју један јако уигран тим који ће вас одушевити професионалношћу и услугом.

Простор је климатизован, за све госте је обезбеђен простран паркинг, поседујемо, видео надзор, а за цењене госто смо обезбедили и ВИФИ сигнал.

Нудимо и могућност дељења сале тако да код нас можете правити и мања весеља у зависности од броја ваших гостију драге муштерије до максималних 430.

Нудимо вам издавање сале у вашој резији са нашим особљем, хладњачом и савременом кухињом, а постоји могућност издавања сале по столици.

У обе варијанте драги гости добијате гратис слављеничку или младеначку собу коју можете користити током читавог весеља.

Ресторан ШУМАДИНАЦ поседује и шест намештених двокреветних соба за преноћисте и дневни одмор.

Радно време ресторана је неограничено 365 дана у години.

Можете доћи и погледати објекат у свако доба дана, најавити се предходно на горе поменут телефон и дочекаће вас љубазни домаћин који ће вам презентовати простор и наше услуге.

Уверите се у наш квалитет и професионалност.

Да баш ми будемо део вашег породичног славља и сведоци највеселијег дана у вашем зивоту.

С поштовањем Ресторан ШУМАДИНАЦ