СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ДР МИЛОШ ВОЈИНОВИЋ

Адреса: Немањина 58, Чачак
Чачак Телефон: 032/325-410
Емаил: majavojinovic92@gmail.com
4/ 5stars

Стоматолошка ординација "Др Милош Војиновић" део је породичне традиције приватних стоматолога у Чачку још од 1992 године.

Од 2010. делујемо у новим, саврмено изграђеним и опремљеним просторијама и у могућности смо да пружимо квалитетну стоматолошку услугу заједно са стручним сарадницима из свих домена стоматологије.

Одликује нас тимски рад, здрава радна атмосфера и максимална посвећеност пацијенту.

Поред стоматолошких понуда, Специјалистичка стоматолошка ординација "Др Милош Војиновић" Вам нуди савремене начине подмлађивања Вашег тела методом хијалурона, ботокса и мезотерапије.

Др Марија Војиновић је ту да Вас упути и обучи које је најбоље решење за Вас.

Ако тражите како да подмладите кожу лица, врата, усана, ХИЈАЛУРОН је прави избор за Вас.

Коришћење хијалурона омогућава нам да без периода опоравка или било каквих нежељених дејстава добијемо елиминацију бора, подмлађен изглед и то за веома кратак временски период.

Умањите знакове старења, смањите боре и вратите младалачки сјај Вашем лицу уз хијалуронске филере само у Специјалистичкој стоматолошкој ординацији "Др Милош Војиновић".

Ефекат је неодољив, а изглед третиране регије заводљив, због чега је ова процедура и омиљена код пацијената широм света.

БОТОКС се у естетске сврхе успешно користи већ неколико десетина година.

Делује тако што разграђује протеине који улазе у састав СХАРЕ комплекса, без кога нема стварања ацетихолина, па самим тим ни контракције мишића.

Ботокс је идеалан за горњу трећину лица, за чело и боре око очију као и пушачке зоне.

МЕЗОТЕРАПИЈА је савремена нехирурска метода убризгавања витаминских коктела и активних супстанци у средишњи део коже.

Овом методом уносе се витамини, хијалуронска киселина, аминокиселине, средства за побољшање циркулације и допремање активних састојака у кожу, стимулишу стварање еластина и колагена који дају кожи глаткоћу, еластичност и младалачки изглед.

За који год третман да се одлучите у правим сте рукама др Марије Војиновић која це Вам помоћи да донесете праву одлуку.