ВЕТЕРИНАРСКА АПОТЕКА ЛИНЕА-ВЕТ

Адреса: Браће Новичић 3а, Чачак
Чачак Телефон: 060/392-01-40
Емаил: anchi032@gmail.com
4/ 5stars

Ветеринарска апотека Линеа-вет

Адреса:
Браће Новичић 3а, Љубић, Чачак

Радно веме:
радним данима: 08-19х
суботом:          08-14х

Контакт телефони:
060/392-01-40
064/986-83-08
Ветеринарска апотека Линеа-вет у свом програму има велики избор лекова, хране и опреме за домаће животиње и кућне љубимце, пчеларску опрему и лекове, и средства за ДДД (за дезинфекцију и против инсеката и глодара), по повољним ценама.

Лекови обухватају све категорије медикамената за све врсте домаћих животиња - како за за кућне љубимце, тако и за говеда, свиње, овце, козе, живину: одличну палету антипаразитних лекова против спољашњих и унутрашњих паразита , антибиотике, витамине и суплементе, дерматолошке препарате...

Храна. Велики избор хране економик, премијум и суперпремијум квалитета за псе и мачке свих узраста и категорија: стартери, јуниор, адулт; храна за мале средње и велике расе (сува - грануле, и влажна - гулаши и сосови у конзервама и кесицама, саламе, паштете), посластице и медицинска - дијетална храна.

Такође, нудимо храну, посластице и витамине за птице (канаринце, папагаје, голубове) и глодаре (зечеве, хрчке, заморце).

Опрема за псе и мачке обухвата огрлице, поводнике, амове и корпе различитих величина и од различитих материјала (кожа, метал, текстил), лежаљке, пелене, влажне марамице, пењалице,велики избор играчака, траспотере разних величина, посуде за храну и воду, одећу, посипе за мачке (глине и силиконске), четке, чешљеве, тримере.

Нудимо и кавезе за птице и глодаре, хранилице и појилице, сено и пиљевину.

Козметичка средства - шампони различитих намена (за црне и беле псе, за дугу и кратку длаку, за штенце, антипаразитни, медицнски шампони за псе и мачке са дерматолошким проблемима), шампони за суво прање, препарати за одржавање хигијене ока и уха и препарати за оралну хигијену.

Пчеларски програм - опрема за кошнице и пчеларе (димилице, хранилице, појилице, жица, четке, виљушке, затварачи лета, скупљачи полена, сатне основе... и пчеларски шешири, полублузе, блузе и комбинезони, рукавице).

У понуди су и лекови за пчеле (средства против Варое спп, ноземозе и др.), као и погаче за прихрану пчела.

Средства за ДДД. Дезинфекциона средства за дезинфекцију простора и опреме за животиње, инсектициди (средства против мува, мрава, бубашваба), и родентициди (препарати за уништавање мишева и пацова).

За робу која вас занима, а коју тренутно немамо у понуди, постоји могућност набавке по наруџбини.

 

Povratak na: Pčelarstvo Čačak