АQУА ДРЕАМС САМАИЛА

Адреса: Самаила бб, Краљево
Чачак Телефон: 065/868-05-13
Емаил: aquadreams0@gmail.com
Веб: www.bazenisamaila.com
4/ 5stars

Туристичко-рекреативни комплекс Аqуа дреамс Самаила, осмислила је и спровела у дело грађевинска компанија Ламаx Д.О.О. из Чачка, и налази се на само 8 км од Краљева (Чачак је удаљен 23 км) и простире се на површини од 5,5 ха уређене површине.

На површини од 2 ха се налазе 3 рибњака на којима наши гости могу уживати у спортском пецању предивних примерака сома, шарана и смуђа, а они који нису љубитељи пецања могу се расхладити у неком од 3 базена или пак комфор наћи у нашем ресторану
уз расхлађено пиће по жељи или уз неки од специјалитета са роштиља које вам нудимо.

Забаву и провод можете употпунити на неким од наших спортских терена, а уколико вам затреба одмор можете га пронаћи у неком од наших апартмана или гарсоњера.

Базени

Туристичко-рекреативни комплекс Аqуа дреамс Самаила поседује три базена,од којих су два за одрасле (дубине од 1,6м до 2,1м), а један за млађе популације и знатно је мањих дубина.

Рибњаци

Туристичко-рекреативни комплекс Аqуа дреамс Самаила поседује 3 предивна рибњака намењена посетиоцима који уживају у опустању крај воде, а и у чарима спортског пецања.

Рибњаци се простиру на површини од 2 ха и у њима наши посетиоци могу да пецају три различите врсте рибе (шаран, сом, смуђ).

У два рибњака налазе се примерци рибе до 10кг, а у трећем базену досежу тежину и до 20кг.

Да би сте пецали на рибњацима комплекса Аqуа дреамс Самаила, потребно је да поседујете ДНЕВНЕ дозволе, и то:

- За пецање рибе чија је тежина до 10кг
  * Дневна дозвола кошта 500 динара

- За пецање рибе чија је тежина до 20кг
  * Дневна дозвола кошта 700 динара

Терени

Туристичко-рекреативни комплекс Аqуа дреамс Самаила посетиоцима жељним спорта и рекреације пружа могућност уживања у разним спортовима, на неким од спортски терена:

- Кошарка на асфалту
- Тенис на шљаци
- Одбојка на песку
- Фудбал на асфалту

Апартмани

Уколико вам приликом боравка на Туристичко-рекреативном комплексу Аqуа дреамс Самаила затреба одмор, можете га наћи у неком од модерно опремљених апартмана или у некој од предивних уредјених гарсоњера.

Комплекс поседује 4 апартмана и 5 гарсоњера, чији ентеријер оставља без даха а поглед и околина самог комплекса ће надамо се у потпуности испунити ваша очекивања:

* Апартмани *
(дневни боравак, спаваћа соба, купатило и тераса)

- Намењени за четири особе
- Сателитска Телевизија
- Клима
- Интернет

Цена 3000 дин. за 24х + цена боравишне таксе (50 дин. по особи)

* Гарсоњере*

- Намењене за две особе
- Сателитска Телевизија
- Клима
- Интернет

Цена 2000 дин. за 24х + цена боравишне таксе (50 дин. по особи)