АЛФАТЕРМ ДОО

Адреса: Његошева 6, Чачак
Чачак Телефон: 063/41-12-34
Телефон: 063/60-40-67
Телефон: 032/32-06-45
Факс: 032/32-62-22
Емаил: office@alfaterm.rs
Веб: www.alfaterm.rs
4/ 5stars

Алфатерм фирма је основана 1993. године као специјализовано предузеће за термотехничка постројења и уређаје површинске заштите.

Запослени у њој имају тридесетогодишње искуство у развоју технологије и постројења површинске заштите.

Окренути смо у смеру проналажења креативних решења и услуга која су осмишљена тако да задовоље веома различите потребе наших купаца.

Дугогодишње искуство у пројектовању и производњи ће нам помоћи да схватимо Ваше потребе и да им прилагодимо нове технологије.

За сада имамо циљ да Вам пружимо квалитетну опрему која ће подићи естетику и квалитет површинске заштите Ваших производа, смањити трошкове лакирања и пластификације, кроз лако одржавање и повећану продуктивност уз смањење шкарта.

Велике технолошке промене које су извршене у овој области задњих година су нам постале циљ, самим тим, и наше амбиције су веома велике.

Нашим купцима нудимо приступачна постројења са аутоматизацијом да примена није компликована.

Како се будемо упознавали са Вашим захтевима, жељама и потребама, тако ћемо унапређивати нашу понуду, представљати нове уређаје и радити на развоју нових.

Наша постројења, уређаји и услуге одражавају жеље наших корисника.

Желимо да постанемо покретачка снага на тржишту површинске заштите и да понудимо иновативна решења која ће задовољити све Ваше потребе, развијамо читав низ технолошких решења и помоћне опреме која ће Вам помоћи да радите још боље и будете још продуктивнији.

Велики број задовољних клијената на простору бивше Југославије и у иностранству су доказ нашег квалитета и напредне технологије у области површинске заштите.


Производни програм фирме АЛФАТЕРМ:

- кабине за сачмарење
- кабине за лакирање
- комбиноване кабине за ноношење и сушење течних премаза
- коморне џамбо кабине
- кабине за прах
- комбиновани уређај за хемијску припрему
- предфилтер + измењивач
- ложишта
- пећи за пластификацију
- отпрашивачи
- коморне џамбо кабине
- сушаре за влагу
- програм лепљења и заптивања
- различите врсте колица са чешљевима, плато колица, обртни столови за врата и плотове, плочасти делови, решетке, филтери...

Фирма АЛФАТАРЕМ је  овлашћени дистрибутер америчке фирме ГРАЦО.

Ми пружамо услуге дистрибуције и сервисирања Грацо производа.

Грацо је основан 1926. године и светски је лидер у системима и компонентама за руковање течношћу. Грацо производи се крећу, мере, контролишу, дозирају и наносе високи спектар течности и вискозивних материјала који се користе за подмазивање возила, комерцијална и индустријска постројења. Грацо бренд представља искуство, иновативност, партнерство и квалитет.

Успех компаније заснован је на непоколебљивој посвећености техничкој изврсности, светској производњи и неупоредивој услузи за кориснике.


Тагови:

пројектовање и продаја, површинска заштита, термотехничка постројења, контролисана вентилација, фарбање, лакирање, сачмарење, брушење, хемијска припрема, пластификација, сушење, отпрашивање, ГРАЦО, пумпе за фарбање, електростатски пиштол