СТОЛАРИЈА ЧВОР

Адреса: Заблаће бб, Чачак
Чачак Телефон: 032/581-34-24
Телефон: 065/631-34-91
Телефон: 060/082-29-45, 064/082-29-45
Факс: 032/813-424
Емаил: cvor.szr@gmail.com
Веб: www.stolarijacvor.rs
4/ 5stars

Самостална занатска радња Чвор је породична фирма која је своје прве кораке направила још пре више од 20 година, као мала радионица. Искуство од скоро висе 20 година нам је омогућило да можемо испунити захтеве наших клијената у свим сегментима функционалности, дизајна и наравно квалитета наших производа. Развијала се постепено и полако, од мале радионице у којој су се радиле ситне поправке, па до велике производње у којој се производи савремен И квалитетан намештај. Сада се озбиљно бави производњом собних врата пресвучених меламинском фолијом. Акценат стављамо на квалитет иИ изглед собних врата. Доказ о квалитету и функционалности нашег производа даје савремена машинска опрема на којој се врши производња , као и поверење многобројних клијената.

СТОЛАРИЈА

Столарија је заправо завршна нота сваке градње и опремања простора. Она нам осигурава повезаност с природом, како с материјалима од којих је израђена, тако и погледом кроз рецимо прозор. У столарију спадају заправо сви битни делови неког објекта као прозори, врата, степенице итд. У данашње време о столарији се више не може говорити као о производу од дрвета јер одавно се већ столарија израђује и од свих осталих материјала као што су ПВЦ и алуминијум, као и други бројни материјали.

Уређење дома је процес који траје непрестано док год живимо у неком нашем простору. Увек има места за измене и допуне животног простора, понекад је потребно заменити комад намештаја због дотрајалости, а понекад јер желимо нешто боље и лепше. Могућност индивидуалног дизајна намештаја за поједину просторију даје вам неслућене могућности исказивања властите креативности. У раду користимо искљуучиво квалитетне материјале, које представљамо и договарамо с клијентом пре израде. Одликујемо се функционалношћу и савременим идејама. Сви производи и модели столарије, врата, прозора, израђују се од материјала и окова по жељама купаца. Уређење ентеријера врло је битно за сваку породицу.

ПРОИЗВОДЊА УЛАЗНИХ И СОБНИХ ВРАТА

Конструкција столарије у директној је вези с избором материјала од којег ће отвори бити изведени. Када је у питању класична традиционална столарија, као материјал најчешће се употребљава дрво храст (натур), јавор, венге, орах, буква (баварска), храст (тамни). Лепо, угодно и функционално окружење утиче на квалитет живљења сваког човека. Модеран дизајн усклађен стандрадима и трендовима настојимо приближити вашим жељама опремања животног простора. Наши производи су дугорочни. Оно што требате увек имати на уму приликом куповине било којих производа јесте квалитет и дугорочност!

УЛАЗНА ВРАТА

Улазна врата од медијапана решење су за све оне који траже, дизајн, чврстоћу и трајност. Опремљена су најквалитетнијим оковима, имају цевасту испуну и могу имати од 1-4 брављења.

СОБНА ВРАТА

Унутрашња врата се одликују квалитетном израдом, модерним дизајном, чврстоћом и постојаношћу. Нудимо собна (унутрашња) врата којим ћете у потпуности бити задовољни дуги низ година.