РЕСТОРАН СА ПРЕНОЋИШТЕМ ПЛАВА ДАМА

Адреса: Девојачки бунар бб, Банатски Карловац
Банатски Карловац Телефон: 013/416-753
Телефон: 063/801-97-29
4/ 5stars

** Специфичност ове оазе природе је изражен дински рељеф, чије се надморске висине крећу измедју 70 и 197м, као и одсуство површинских водотокова, а клима је умерено-континентална са специфичном микроклимом, што пружа изванредне погодности угодног и опуштеног одмора и опоравка, као и могућности бављења спортско-рекреативним активностима.

О изузетним климатским условима, поред надлежних институција, сведоче и староседеоци овог места, те тако Плава Дама пружа изврсне услове у лечењу аспираторног тракта код мале деце.

** Услед потребе спортских клубова, тренера, и свих спортских радника, да на једном месту могу наћи све што им је потребно да се организују спортске припреме, у Плавој Дами можете пронаћи све што Вам је потребно за организацију припрема или ућествовање на неком интернационалном турниру.

Непосредно уз хотел налази се стандардни фудбалски терен.

Подручје око хотела обилује стазама погодним за кондиционе припреме.

Ту смо да Вам помогнемо да обезбедите оптималне услове за припреме ваших спортиста, и тако постигнете што боље резултате у наредној сезони.

** Током школске године или распуста Плава Дама организује дечји камп у природи.

Рекреативна настава, која је предвиђена за школарце нижих разреда, обично се одвија ради упознавања и приближавања градске деце боравку у природи и њеном очувању.

Градска деца се на тај начин непосредно упознају са биљним и животињским врстама у њиховом природном окружењу.

** Башта ресторана заузума централно место на самом улазу у ресторан.

Поседује 80 места и директно је повезана са рестораном, тако да се на њој поред пића може послуживати и сва храна из богатог менија ресторанске кухиње.

Ресторан је урађен у складу са аутентичним стилом ентеријера и представља комбинацију пуног дрвета и модерних материјала који одишу топлином и комфором.

У комбинацији са салом за свечаности, простор се може прилагодити у рапону од 50 - 500 места и баштом од 80 места.

У оквиру ресторана налази се и отворени шанк-точионица пића.

Ресторан обједињује богату понуду националне и домаће кухиње који се припремају од врхунских природних производа сеоских домаћинстава, а по традиционалним рецептима домаће кухиње.

Врхунска услуга, квалитет хране, амбијент и техничке могућности овог ресторана, гарант су високог квалитета и разноврсности понуде.

** Пословни и породични, групни и појединачни свечани ручкови, банкети, коктели, бифеи и сви други видови угоститељских садржаја са којима овај ресторан располаже, уз топлину домаћег кутка, стварају жељу сваком госту да га поново посети.