ГУРМАН 024

Адреса: Петефи Бригаде 8, Бачка Топола
Бачка Топола Телефон: 024/714-873
Телефон: 063/764-88-13
Телефон: 063/7647-150 (smeštaj)
Емаил: akospetkov@gmail.com
Веб: www.gurman.in.rs
4/ 5stars

Ресторан домаће кухиње Гурман се налази у самом срцу Северне Војводине, у центру Бачке Тополе. Окружен природном вегетацијом градског парка одише пријатношћу и свежином.

Ресторан Гурман је јединствено место ако желите да испробате специфичну кухињу у којој се могу наћи јела са Војвођанског, Српског, Мађарског и Интернационалног подручја употпуњена изврсном понудом аутохтоних вина са пешчаних винограда Војводине, поред чега се налази и широка лепеза вина са других подручја. Никако не смемо да изоставимо чувене “Тополске“ ракије: Дудовачу, Дуњу, Вишњу, Зову, итд.

Смештај

За госте који желе да упознају богату културну баштину Северне Војводине ту су нам смештајни капацитет Гурмана од 15 лежаја распоређених у 6 соба уређених у модерном минималистичком стилу.

Од тога:

   - 2 собе са француским лежајем
   - 4 двокреветних соба са могућношћу помоћног лежаја

    Све собе су опремљене по Европским стандардима због чега са правом носе **** (четири звездица).     Свака соба је климатизована     Собе су опремљене са кабловском телевизијом, бежичним интернетом, фрижидером по потреби     У непосредној близини се налазе и тениски терени за рекреацију     Рецепција ради 24 часаЋевабжиница &амп; Пивница

На самом крају немогуће је а не споменути Ћевабђжиницу Ресторана Гурман са капацитетом од 25 гостију, која иза себе има традицију од неколико деценија у оквиру које нуди такозвана брза јела са роштиља и велики избор алкохолних и безалкохолних пића.