КОЊИЧКИ КЛУБ АРАНЂЕЛОВАЦ

Адреса: Алексе Шантића 28, Аранђеловац
Аранђеловац Телефон: 034/6711-057
Телефон: 060/6711-057
Веб: www.konjickiklubarandjelovac.rs
4/ 5stars

Коњички клуб Арандјеловац је спротска организација која се бави коњичким спортом и коњичким туризмом.

Понуду Коњичког клуба Арандјеловац чине: Јахање у природи, основна обука у јахању, школа јахања, шетање деце на коњима, Теренско и туристичко јахање, коњичке спортске припреме, терапијско јахање, фијакер и саонице. Такодје коњички клуб организује и едукативне семинаре и семинарске кампове, као и сарадњу и размену са другим коњичким клубовима у Србији.

Основна обука у јахању: Циљ је да се полазник упозна са основама јахања и припреми за рекреативно јахање, или за тренинг у коњичком спорту.

Школа Јахања(припрема за спортска такмицења): намењена је онима који желе да науче више од основа јахања.

Шетање деце на коњима: за најмладје љубитеље јахања, љубитеље коња и природе ту су наши чланови који ће их прошетати, водећи коњиће, што ће озарити лице сваког детета.

Основна обука: првенствено је намењена полазницима из Арандјеловца и околине по цени од 5000 динара за 10 часова.

Теренско и Туристичко јахање, Јахање у природи: Осетите све чари и природне лепоте шумадијских предела. Уз обале језера, шумским путевима до врхова мистериозних планина, преласком преко “камене планине” до средњовековног манастира, питомим пределима задивљујућих видика одјашите до устаничког Орашца и на коњу се упознај те са историјским знаменитостима.

Једнодневно јахање и вожња са ручком - ће Вам омогућити да се потпуно опустите и заборавите на свакодневицу. У свету у којем време не п остоји, доживећете незаборавна искуства, а призори прелепих језера бистре воде, столетних непрегледних шума планине Букуље, путеви валовитих цветних ливада крај нетакнутих планинских извора довешће Вас до света у за који нисте знали да постоји. Уз пут ће те открити свет животиња које се слободно крећу по природи.

Јахање у природи, вожња фијакером: Желите да се одвојите од стреса града и осетите чари природе, узивате у пејзажима, посетите историјске знаменитости, научите да јашете, осетите романтику фијакера,... одвешћемо Вас у свет за који нисте знали да постоји.

Дводневно јахање: - омогућава поптуно уживање у природним лепотама краја. Погодно је и за особе које немају претхнодно јахачко искуство. У цену су урачунате услуге водича, са оброцима и ноћењем у етно селу, као и основна обука за не јахаче. Ова услуга се организује за минимално две особе. Организују си и кампови: намењени већим групама љубитеља природе и јахања, програм се планира у складу са вашим потребама. Коњички туризам и коњичке спортске припреме: - намењени су клијентима који нас посећују са својим коњима. Коњички Клуб располаже шталом на атрактивној локацији са великим потенцијалом за пријем коња. Терени које нам пружа природно окружење изузетно погодују, како припремама спортских коња,тако и рекреативно-туристичком разгледању краја и уживању у природним лепотама.

У понуди клуба су још и: терапијско јахање, фијакер и саонице.