POKLONČIĆ 032

Cveće i cvećare Čačak

Adresa: Miloša Obilića 16, Čačak
Telefon: 065/575-54-94
Viber: 065/575-54-94
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
Parking Parking
Wifi WiFi

Mala pažnja može puno da znači, a cveće je od davnina najbolji i najprimereniji način da se izraze sva naša osećanja. Cveće može da simbolizuje ljubav, radost, tugu i saosećanje, lepe želje za budućnost ili prosto da pokaže nekome da vam je stalo do njih. Cvećem možete nekome čestitati lep životni događaj, oprostiti se od njih, poželeti im dobrodošlicu i uopšteno ulepšati dan. Ne postoje granice i zato treba svakome i uvek poklanjati cveće jer je uvek dobrodošlo.

Cvećara i radnja za prodaju poklona POKLONČIĆ 032 u Čačku nudi vam ogromnu selekciju cveća i poklončića za svaku priliku. Bilo da želite nekome da ukažete malu pažnju, čestitate neki veliki životni događaj ili izrazite saosećanje zbog nekih manje radosnih preokreta sudbine, POKLONČIĆ 032 u Čačku imaće sigurno pravo i primereno rešenje za svaku priliku.

Naša radnja bavi se prodajom poklona u Čačku kao i izradom prelepih i jedinstvenih cvetnih buketa. Svaki od naših buketa pravi se posebno i od papira i svaki od njih je unikatan - ne postoje dva ista jer je apsolutno svaki model koji izradimo priča i pojava za sebe.

Kada je reč o selekciji poklona, uglavnom prodajemo poklone za dame u Čačku, ali imamo i selekciju poklona za gospodu po potrebi. Na kraju, uvek možete čak i gospodinu pokloniti cvetni buket jer cveće je idealan poklon za svaku priliku i za svaku osobu.

Nudimo i druge proizvode kao što su prstenčići za salvete. Za vaše proslave i događaje možemo dogovoriti isporuku i dostavu prstenčića sa savijenim salvetama zajedno u lepom kompletu.

Da bismo apsolutno svakom klijentu omogućili da naprave svoj idealni poklon, nudimo mogućnost da odaberu boju i detalje po svojoj želji, tako da zaista možete da skrojite savršen poklon za svaku priliku i svaku osobu. Odaberite boju i detalje koji odgovaraju ličnosti primaoca vaše pažnje ili pak pogoduju prilici povodom koje darujete poklon. Mogućnosti su neograničene, tako da pustite mašti na volju. Ali ako nemate ideja, naše ljubazno osoblje će vam veoma rado priskočiti u pomoć sa svojim zamislima i radiće sa vama da stvorite zaista savršen poklon za svaku osobu i priliku.

Naša radnja za prodaju cveća i poklona POKLONČIĆ 032 nalazi se u Čačku, na adresi Miloša Obilića 16. Možete nas pozvati u bilo kom trenutku na neki od naših brojeva telefona da se dogovorimo o svemu, tako da ne oklevajte da nas okrenete i podelite sa nama lepe želje koje želite da uputite voljenoj osobi da bismo napravili savršeni dar.

Ako ne želite da se suviše angažujete oko stvaranja poklona, možete nas uvek posetiti lično i odabrati nešto iz naše postojeće ponude - svi naši pokloni pravljeni su sa ljubavlju i pažnjom i sigurno će obradovati svakog ko ih primi.

Možete takođe poručiti bilo koji proizvod iz naše ponude - tu smo za svaki dogovor jer naš cilj je da napravimo savršen poklon za svakog pozivaoca i stvorimo zajedno lep trenutak pažnje koji će se pamtiti dugo godina.

Cvetni buketi od papira, korpice sa cvećem i plišanim medama, razni interesantni dizajni darova i mogućnost odabira boja i dizajna samo su delić naše ponude. Posetite nas i uverite se sami šta je sve moguće kod nas.

POKLONČIĆ 032, Miloša Obilića 16, Čačak
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo