Član 5 godina

STOLARIJA PERIĆ 032

Aluminijum i PVC Čačak

Adresa: Zablaće bb, Čačak
Telefon: 060/082-29-45
Viber: 060/082-29-45
Whatsapp: 060/082-29-45
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Dostava Dostava
Izlazak na teren Izlazak na teren
Poslujemo od: 1991.
Udaljenost od centra Čačka: 9600 m

Stolarija Perić 032 je porodična firma koja je svoje prve korake napravila još pre više od 20 godina, kao mala radionica. Iskustvo od skoro vise 20 godina nam je omogućilo da možemo ispuniti zahteve naših klijenata u svim segmentima funkcionalnosti, dizajna i naravno kvaliteta naših proizvoda. Razvijala se postepeno i polako, od male radionice u kojoj su se radile sitne popravke, pa do velike proizvodnje u kojoj se proizvodi savremen I kvalitetan nameštaj. Sada se ozbiljno bavi proizvodnjom sobnih vrata presvučenih melaminskom folijom. Akcenat stavljamo na kvalitet iI izgled sobnih vrata. Dokaz o kvalitetu i funkcionalnosti našeg proizvoda daje savremena mašinska oprema na kojoj se vrši proizvodnja , kao i poverenje mnogobrojnih klijenata.

STOLARIJA

Stolarija je zapravo završna nota svake gradnje i opremanja prostora. Ona nam osigurava povezanost s prirodom, kako s materijalima od kojih je izrađena, tako i pogledom kroz recimo prozor. U stolariju spadaju zapravo svi bitni delovi nekog objekta kao prozori, vrata, stepenice itd. U današnje vreme o stolariji se više ne može govoriti kao o proizvodu od drveta jer odavno se već stolarija izrađuje i od svih ostalih materijala kao što su PVC i aluminijum, kao i drugi brojni materijali.

Uređenje doma je proces koji traje neprestano dok god živimo u nekom našem prostoru. Uvek ima mesta za izmene i dopune životnog prostora, ponekad je potrebno zameniti komad nameštaja zbog dotrajalosti, a ponekad jer želimo nešto bolje i lepše. Mogućnost individualnog dizajna nameštaja za pojedinu prostoriju daje vam neslućene mogućnosti iskazivanja vlastite kreativnosti. U radu koristimo iskljuučivo kvalitetne materijale, koje predstavljamo i dogovaramo s klijentom pre izrade. Odlikujemo se funkcionalnošću i savremenim idejama. Svi proizvodi i modeli stolarije, vrata, prozora, izrađuju se od materijala i okova po željama kupaca. Uređenje enterijera vrlo je bitno za svaku porodicu.

PROIZVODNJA ULAZNIH I SOBNIH VRATA

Konstrukcija stolarije u direktnoj je vezi s izborom materijala od kojeg će otvori biti izvedeni. Kada je u pitanju klasična tradicionalna stolarija, kao materijal najčešće se upotrebljava drvo hrast (natur), javor, venge, orah, bukva (bavarska), hrast (tamni). Lepo, ugodno i funkcionalno okruženje utiče na kvalitet življenja svakog čoveka. Moderan dizajn usklađen standradima i trendovima nastojimo približiti vašim željama opremanja životnog prostora. Naši proizvodi su dugoročni. Ono što trebate uvek imati na umu prilikom kupovine bilo kojih proizvoda jeste kvalitet i dugoročnost!

ULAZNA VRATA

Ulazna vrata od medijapana rešenje su za sve one koji traže, dizajn, čvrstoću i trajnost. Opremljena su najkvalitetnijim okovima, imaju cevastu ispunu i mogu imati od 1-4 bravljenja.

SOBNA VRATA

Unutrašnja vrata se odlikuju kvalitetnom izradom, modernim dizajnom, čvrstoćom i postojanošću. Nudimo sobna (unutrašnja) vrata kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.

FOTO
STOLARIJA PERIĆ 032, Zablaće bb, Čačak
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo