HELP AGENCIJA

Adresa: Knjaza Miloša 30, Aranđelovac
Aranđelovac Telefon: 034/725-912
Telefon: 064/612-77-68
Telefon: 065/820-18-70
Email: ozecevic@gmail.com
4/ 5stars

U prelepom gradu Aranđelovcu, nedaleko od Bukovičke banje nalazi se Dom za stare HELP. U domu za stare HELP koji uspešno radi već 11 godina, sve je podređeno korisniku.

Trenutno, posedujemo 50 postelja, u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svakom korisniku je omogućeno da sobu-apartman opremi po sopstvenoj želji.

Hrana je domaća i priprema se u sopstvenoj kuhinji, prilagođena je životnoj dobi i zdravstvenom stanju svakog korisnika ponaosob. HELP u svom sastavu ima i farmu na kojoj se proizvodi zdrava, organska hrana.

U HELP-u se poseban akcenat stavlja na medicinski tretman svakog korisnika. O zdravlju korisnika danonoćno brine ekipa zdravstvenih radnika na čijem čelu se nalaze Dr Zoran Zečević, hirurg i Dr Nemanja Zečević. Sprovode se svakodnevne
vizite i kompletan fizikalni tretman.

Medicinske sestre brinu o redovnosti terapija i obaveštenju lekara o svim promenama zdravstvenog stanja korisnika.

Korisnicima su omogućene posete rodbine i prijatelja, a kontakt mogu održavati i putem telefona i interneta. Svako se može baviti hobijem i društvenim aktivnostima.

HELP poseduje svoja vozila sa prevoz korisnika i vrši predprijemne kućne preglede.

Troškovi boravka su prilagođeni našem penzioneru i plaćaju se sedmično, mesečno ili godišnje.

Program koji nudi HELP je idealan za ljude koji žele da u trećem životnom dobu žive dostojanstveno, okruženi pažnjom, stručnošću i sa puno dinamike.

Nalazimo se u Aranđelovc u, koji je udaljen od Beograda 65 km. Do Aranđelovac se lako stiže, povezan je odlično saobraćajnim vezama sa celom Srbijom. Aranđelovac i Bukovička banja imaju viševekovnu tradiciju, a gostoprimljivi ljudi čine sve da se gost oseća prijatno.

MI ČINIMO SVE DA VAM STAROST BUDE LEPŠA...

SIGURNO VRAĆAMO OSMEH NA LICE