HOTEL KRUNA ELEGEANT

Adresa: Orašački put bb, Aranđelovac
Aranđelovac Telefon: 034/711-102
Email: office@hotelkruna.com
Web: www.hotelkruna.com
4/ 5stars

Izgradnja hotela Kruna je trajala od 2001 do 2008. godine. Kruna je ukupne površine od 1.500 kvadratnih metara i želja nam je da ona bude kategorisana kao hotel sa dve do tri zvezdice. Komisiji za kategorizaciju nadležog ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja podnet je zahtev za kategorizaciju ove godine. Vlasnik i menadžment hotela očekuju da će Krunu uskoro obasjati tri zvezdice.

Hotel Kruna je otvoren 1. juna 2008. godine kada su prvi gosti dobili ključeve smeštajne jedinice u sobnom delu hotela. Pre toga, tačnije od 2003 godine u restoranu (kapacitet sale je za 600 gostiju) su priređivani svečani banketi i ručkovi (svadbe, ispraćaji u vojsku, obeležavanje punoletstva...). Od prvog dana rada restorana 22.08.2003 godine do danas u Kruni je ugostiteljske usluge koristilo preko 30.000 gostiju. U smeštajnom delu hotela sa 12 soba i 30 ležajeva, opremljenih modernim nameštajem i tehničkim uređajima, uz Internet, plazma-televizore, tuš-masažere u kupatilima, mini bar, sef...) u junu je ostvareno korišćenje kapaciteta od 15%. Najviše inostranih gostiju je iz Austrije, Grčke, Poljske, Albanije i bivših jugoslovenskih republika, a domaćih iz Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kruševca, Vranja, Kosovske Mitrovice, Prištine... Uprava Krune očekuje stalno povećavanje korišćenja kapaciteta, koje bi na kraju prve godine rada, u junu 2009. godine, trebalo da dostigne 60%.

Poslovni moto Krune: ZADOVOLJAN GOST - KRUNA NAŠEG RADA vlasnik i menadžment su proverili i u organizaciji nekoliko značajnijih skupova. Učesnici susreta menadžera KBC banke, koji su u Kruni boravili 24. i 25. jula 2008. godine, su mogli da se uvere u kvalitet ponude kuhinje, komforom kako u sobama, tako i hotelu u celini. Tridesetak učesnika navedenog poslovnog susreta imali su samo reči hvale, kako za uslove boravka i rada u Kruni, tako i za ukupnu organizaciju boravka (posetili su Oplenac, razgledali Aranđelovac sa osmatračnice na Bukulji i upoznali se sa tokom rekonstrukcije hotela Izvor). U hotelu Kruna posebnu pažnju poklanjamo kadrovima, tako da zaposleni u Kruni prate trendove u hotelijerstvu, govore svetske jezike, poznaju rad na računarima, a uz stalnu edukaciju, svakodnevno stiču nova znanja i veštine, kako bi Kruna imala što bolju tržišnu poziciju. Svesni da ulaganjem u zaposlene vlasnici ulažu u budućnost Krune, iz ovog hotela kraljevskog naziva i ubuduće možete očekivati lepe vesti. Na radost gostiju hotela Kruna i svih zaposlenih u Kruni, jer je ZADOVOLJAN GOST - KRUNA NAŠEG RADA

 

 

Povratak na: Hoteli Aranđelovac