RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM JELEN

Adresa: Obala Tise bb, Mol, Ada
Ada Telefon: 024/861-588
4/ 5stars

Četiri kilometra južno od Ade, na samoj obali Tise, nalazi se Mol, drugo po veličini naselje u opštini. Mol je naselje gradskog tipa sa širokim ulicama, uličnim zelenilom, predbaštama, lepim šetalištem i sportskim terenima.

Na čuvenoj molskoj plaži, jednoj od najlepše uređenih rečnih plaža, koja pruža velike mogućnosti za aktivan odmor i zabavu, nalazi se restoran JELEN, nekada u sastavu Lovačkog društva Panonija, a danas samostalni ugostiteljsko-turistički objekat koji godinama privlači veliki broj ljubitelja lova i putnike namernike koji uživaju u dobrim gurmanlucima.

Aktivnost restorana proizilazi iz činjenice što je ovde sve na jednom mestu i na dohvat ruke: sale za ručavanje, prostrana terasa sa pogledom na pejzaže široke i vijugave Tise, kupalište, neposredna blizina sportsko-rekreativnog centra i bogatih lovišta Mol.

Restoran JELEN spada u red onih ugostiteljskih objekata koji u svakom trenutku gostima pružaju prvoklasnu uslugu, veliki izbor jela i pića i komfor u sobama za izdavanje.

JELEN raspolaže sa 140 mesta u sali za poslovne ručkove sa posebnim ambijentom, sali sa muzikom i letnjoj bašti. Dobrom štimungu i lepoj atmosferi doprinosi prijatan enterijer koji oživljava uspomene i budi avanture lova.

Ljubazni ugostitelji nude veliki izbor kulinarskih specijaliteta:
- jela sa roštilja
- specijalitete iz bogate nacionalne kuhinje
- ribu na sve načine
- sve vrste divljači i specijalitet kuće VESELI MOLAC

Posetiocima JELENA od srca preporučujemo: ponesite svoje kupaće kostime. Na lepo uređenoj plaži možete se kupati i sunčati do mile volje, pre i posle ručka. Povrh svega, ima dovoljno mesta za parkiranje vozila i privezivanje čamaca.

Pored samog restorana nalazi se i rekreacioni centar Tisin cvet sa fudbalskim, odbojkaškim, košarkaškim i dva teniska igrališta, što sa adekvatnom ugostiteljskom ponudom upotpunjuje turistički i sportski sadržaj Mola.

Oslanjajući se na bogata lovišta opštine, raznovrsnu divljač i ribni fond, u toku lovne sezone ovde ćete se sresti sa lovcima iz Austrije, Italije, Mađarske, Nemačke i cele Jugoslavije.

Svojom raznovrsnom ponudom i pratećim sadržajima restoran JELEN Vam garantuje siguran lov, dobru uslugu, organizovane ručkove i večere za sportiste, lovce i ekskurzije, kao i nezaboravan provod na obali Tise.

NAŠI MNOGOBROJNI GOSTI NAJVEĆA SU POTVRDA I POHVALA UGLEDU KOJI UŽIVAMO!

 

Povratak na: Smeštaj Ada