APARTMANI TOMBA

Adresa: Kraljevi konaci, Partizanske vode, Zlatibor
Zlatibor Telefon: 064/082-98-02
Telefon: 031/845-965
Email: neskotomb@gmail.com
Web: www.tomba.rs
4/ 5stars

Apartmani TOMBA se nalaze u Kraljevim konacima na 100 m iznad kraljeve česme.

U ponudi imamo 3 Apartmana, svi apartmani su opremljeni wirelessom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilo, dnevni boravak, dve odvojene konforne spavaće sobe, podno grejanje, kablovska, parking ispred apartmana, terasa.

¼ u prizemlju sa dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo i kompletno opremljenom kuhinjom 80m2

¼ u prizemlju sa dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo i kompletno opremljenom kuhinjom 80m2

¼ duplex sa dve odvojene komforne spavaće sobe na spratu i kupatilu, dole dnevni boravak kuhinja i kupatilo na spratu 75m2

Krevetac za bebe imamo.

Takođe imamo za izdavanje 4 trokrevetne sobe, 1 trokrevetni studio apartman, 1 četvorokrevetna soba u našem konačištu koje se nalazi u centru iznad jezera, tačnije iznad poslastičarnice Fenix (u sklopu Kraljevih konaka).

Sobe su opremljene extra lux, kupatilo sa fenom, frizider, tv, kablovska, wireless, podno grejanje, parking ispred konačišta.

Apartmani kao i konačište je kategorizovano sa 4 zvezdice.

Gosti mogu da doručkuju i ručaju u restoranu ispod Konačista (u sopstvenoj reziji) da bi ušli u restoran gosti ne moraju da izlaze napolje nego ima ulaz iz hodnika konačišta.

Takođe i od apartmana u konacima je samo nekih 100 m do restorana.

I u apartmanima i u sobama se menjaju svakodnevno peškiri i čisti se soba i apartman.

Za sve naše goste koje su više od tri dana smešteni u našim apartmanima nudimo besplatno jedan izlet do našeg ranča TOMBA koji je udaljen 20 min vožnje od apartmana,tamo mogu da provedu dan razgledanjem životinja (krave, ovce, koze, magarce,poni konje, emue, guske, patke, kokoske, morke, jelena, zečeva, pse, mačke,…) uključen u taj izlet je ručak od ekološko čistih namirnica (mleko od krave koja pase zlatiborske lekovite biljke,…) koji se sastoji od domaće hrane kao što je domaći sir, domaći kajmak, vruća pogača iz starog dobrog smederevca,pita heljda, kiselo mleko, gulas, sarma ,domaće prsute i slanine koje sami sušimo u našoj pušnici koje isto možete da vidite (samo u zimskom periodu).

Ručak ce Vam biti poslužen zimi u našoj gostinskoj sobi pored smederevca šporeta sa Vašom porodicom ili prijateljima u toploj kućnoj atmosferi ili leti napolju na terasi dok gledate u prirodu i kokoške koje kljucaju travu dok Vi ručate naše domaće specialitete.

Šta od hrane tog dana će biti u ponudi je individualna.

Gosti na našem rancu su bili ljudi poznati javnosti, a i nepoznatih što znači da je to jedna neviđena lepota prostora i prirode.

Okruženo samo brdima i pašnjacima gde možete da odmorite dušu i telo uz naše domaće specialitete i da pijete izvorsku vodu.

Potrebno je samo jedan dan ranije da nam najavite Vašu planiranu posetu nasem rancu.

Napominjemo samo da neće moći da se organizuje taj izlet ako je vremenski uslovi to ne dozvoljavaju (zavejan put,nadosla reka,...)

Seminari:

Ako Vaše preduzeće planira da održi nekih od seminara na Zlatiboru takođe možemo izaći u susret sa još dodatnih soba koje se nalaze iznad jezera u centru Zlatibora u našem konačištu.

Takođe bi uz neki dogovor mogli da organizujemo ručak za društvo seminara na našem ranču kapaciteta do 25 ljudi.

Za sve informacije u vezi rezervacije kontaktirajte nas na broj telefona 065/888-81-32 Nena ili mailom office@tomba.rs

Websajt www.tomba.rs

 

Povratak na: Apartmani Zlatibor