PIVNICA MEDVED

Adresa: Pop Lukina 8, Valjevo
Valjevo Telefon: 060/301-26-27
Email: pivnicamedved@gmail.com
4/ 5stars

Ukoliko ste ljubitelj pravog, domaćeg, zanatskog piva, ili dobre rock svirke, pravo mesto za to je Pivnica Medved.

Nalazi se u samom centru grada, a ipak u mirnom, uvučenom kutku u Pop Lukinoj ulici br. 8.

Pivnica Medved je mesto gde pravi poznavaoci i ljubitelji piva mogu uživati u jedinstvenom ukusu našeg Medved piva koje sami proizvodimo u sopstvenoj mini pivari.

Služimo ga točenog, direktno iz proizvodnog pogona i uvek svežeg jer prelazi najkraćii mogući put od proizvodnog pogona do potrošača.

Naše pivo je nefiltritano i nepasterizovano, tako da je u sebi zadrzalo sve hranljive sastojke koje kvalitetno pivo i treba da poseduje.

Kontrolisanog je kvaliteta, a svojim predstavljanjem na raznim festivalima zanatskog piva je pobralo odlične ocene kako stručnih osoba, tako i samih ljubitelja zanatskog piva.

Standardno se služi svetlo, pšenično i crno pivo, ali svoje goste umemo da počastimo i specijalnim vrstama piva, koje pravimo povremeno i u specijalnim prilikama.

Kod nas imate priliku uživati u velikom izboru raznih kafa, koktela i ostalog alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Sem uživanja u pivu, u Pivnici Medved se vikendom organizuju svirke domaćih i stranih bendova tako da naši gosti imaju priliku da uživaju u dobroj rock ili jazz muzici, a kako mi to radimo, možete videti na Facebook stranici "Pivnica Medved" gde najavljujemo sve ono što pripremamo za vas, kao i izveštaje kako nam je bilo.

Kod nas je atmosfera uvek prijatna, opuštena i neformalna kao i u većini svetskih pabova i budite sigurni da će i srdačan osmeh koji vas dočeka učiniti da se lepo osećate i da će vreme koje provedete sa nama ostati u lepoj uspemeni.

Dobrodošli!

 

Povratak na: Pivnice Valjevo