KAFE BAR KLUB 2

Adresa: Trg Koste Trifkovića 4, Sombor
Sombor Telefon: 025/444-654
4/ 5stars

U najlepšem jezgru grada, pored Narodnog pozorišta i Gradskog muzeja, smešteno je omiljeno sastajalište somboraca – kafe bar KLUB 2.

Starijim somborcima poznat kao, nekadašnji prosvetni klub, sasvim novo, moderno i upečatljivo ruho dobija 04. oktobra 2007. godine i od tada zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi Sombora.

KLUB 2 svojim izgledom, raznovrsnom ponudom pića, ljubaznim osobljem,muzikom... stvara atmosferu prijatnu i pogodnu za svakoga i svaku priliku... U to mogu da se uvere svi oni koji u prepodnevnim satima žele da se opuste i uz kafu ili neko drugo piće neobavezno proćaskaju i oni koji treba da obave poslovne razgovore izvan radnog prostora... do onih koji znaju da uživaju u večernjim izlascima.

Kada je ponuda pića u pitanju, dovoljno je reći da skoro da nema nekog pića koje poželite da popijete kada nas posetite, a da njime nećete biti usluženi!

O bogatoj ponudi pića možete se informisati na našoj web stranici: Dođite i uverite se, da je KLUB 2, zasigurno mesto, koje će zadovoljiti vaše kriterijume i na koje ćete se sa zadovoljstvom vraćati.

U KLUB 2 ste dobrodošli radnim danima od 7 i 30 do 24 časa i vikendom od 7 i 30 do 02.