RESTORAN BARIK 19

Adresa: Beogradski put 19, Smederevo
Smederevo Telefon: 065/500-80-85
Telefon: 064/289-16-66
4/ 5stars

Na 6 kilometara od centra Smedereva, na glavnom putu za Beograd, u divnom okruženju Jugova, nalazi se restoran Barik 19.

U prijatnoj i domaćinskoj atmosferi, u autentičnom ambijentu, možete okrepiti dušu provodeći vreme sa svojom porodicom i prijateljima, odmarajući se od svakodnevne buke i uživajući u ukusnim specijalitetima.

Sigurno će vam prijati teletina ispod sača, kečiga sa roštilja, biftek na žaru, kao i još mnogo raznovrsnih salata i poslastica.

Restoran Barik 19 radi tek godinu dana, ali su njegovo gostoprimstvo doživeli mnogi Smederevci, gosti koji poslovno dolaze u Smederevo i turisti koji obilaze vilu Zlatni breg dinastije Obrenović, smeštenu u neposrednoj blizini.

Smeštajni kapaciteti do 80 osoba, prostor oplemenjen drvetom, vešto uklopljeni detalji i čuveni smederevac, iz kojeg u zimskom periodu tiho pucketa vatra šireći toplinu, stvaraju neopisiv utisak i omogućuju da vaše porodične proslave, poslovni ručkovi ili romantične večere ostanu u dragom sećanju.

Sve veći broj stranaca i posetilaca iz Beograda svedoči da im četrdesetak kilometara od prestonice nije daleko kada požele da probude čula uz mnogobrojne specijalitete i da se opuste uz odlična raznovrsna vina.

Još jedna specifičnost koja nas razlikuje od drugih je i mogućnost komunikacije sa gostima na engleskom jeziku.

Naša ponuda i ljubaznost osoblja svakog pojedinca toliko oduševe da ubrzo i slučajni prolaznici postanu naši stalni gosti.

Posetite nas i vi!

Pratite nas na Facebook-u

 

povratak na: Restorani Smederevo