BMR GROUP DOO

Adresa: Hajduk Veljkova bb, Šabac
Šabac Telefon: 015/303-200
Web: www.bmr.rs
4/ 5stars

Kompanija B.M.R. Bau-montage und Rohrleitungsbau GmbH, osnovana 1987 god. u Austriji, specijalizovana je za proizvodnju i montažu cevovoda, čelične konstrukcije i opreme. Mesečni kapacitet naše radionice je oko 600 tona čelicnih konstrukcija i cevovoda.

Više od 20 godina razvijamo se kao firma BMR GROUP, bez prekida, uvek napred, i naš KNOW-HOW dokazujemo timom od preko 600 visoko kvalifi kovanih stručnih radnika. Zajedno možemo da gradimo budućnost i vi značajno dobijate od jedne ovakve firme koja je kao snažan partner povezana sa celom Evropom.

Na prvom mestu za nas je kvalitet, pouzdanost, profesionalnost i beskompromisno zadovoljstvo kupaca – istovremeno su to najvažnije komponente za Vaš i naš uspeh.
Od nacrta projekata sve do postrojenja po principu "ključ u ruke" – zajedno realizujemo vaš projekat bilo
koje veličine i na kom mestu, precizno i u najkraćem roku.

Pored korišćenja najmodernije tehnologije vrlo smo svesni naše odgovornosti prema životnoj sredini. To je razlog zbog koga je razvoju ekološke svesti data važna uloga u našim projektima: održavanje prirodne ravnoteže i pažljivo rukovanje resursima su veoma važni za sve nas.

Sa nama Vi imate jednog pouzdanog i kompetentnog partnera na Vašoj strani – od planiranja projekta do uspešnog realizovanja, sa nama zajedno postići ćete Vaš cilj!