PD KLEOPATRA GIROS DOO

Adresa: Takovska 8, Požarevac
Požarevac Telefon: 012/224-151
4/ 5stars

Restoran brze hrane "Kleopatra Giros" postoji već punih osam godina.

Tokom svih tih godina, maksimalno smo se trudili, da svojim mušterijama pružimo vrhunski kvalitet hrane, ljubaznost i prijatan ambijent.

Hranu koju pripremamo za Vas, pažljivo smo birali i pokusali da vam približimo ukuse kuhinja egzotičnih zemalja, a opet sa druge strane smo imali nameru i da zadržimo nešto što je svojstveno našoj kuhinji.

U našoj ponudi imamo, četiri vrste girosa od kojih je i tzv. Egipatski giros, kojim se ne skromno možemo pohvaliti time što je jedinstven na celoj teritoriji Republike Srbije.

Pored girosa, u našoj ponudi možete naći, veliki izbor jela sa roštilja, kao i pileće krokete, piletinu na orli način, Karađorđevu šniclu, ćureće grudi punjene sirom i jos mnogo toga.

Takođe smo se potrudili, da Vam ponudimo veliki izbor pikantnih soseva i samim tim donesemo delić ukusa zapadne kuhinje, koje smo na neobičan način spojili sa ukusima kuhinja, istočnjačkih zemalja.

Tokom zimske sezone, radimo smanjenim kapacitetom,zbog ograničenog broja mesta, ali se trudimo da Vam i u takvim uslovima obezbedimo prijatnu atmosferu.

Ove godine, upravo iz navedenih razloga u planu je povećanje sedelnih mesta, pred početak zimske sezone o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti, kako bi ste nas posetili i na novoj adresi.

Za početak, uveli smo besplatnu kućnu dostavu na teritoriji grada Požarevca, kao i mogućnost plaćanja platnik karticama, čak i na Vašoj kućnoj adresi.

Tokom letnje sezone smo Vam omogućili prijatan ambijent u centru grada, a opet mirnu i prijatnu atmosferu u hladovini četrdesetogodišnjih kestenova.

Spojem ovakve prirode, kvaliteta hrane i raznolikosti ukusa kao i ljubavi koju ulažemo u rad i našu malu radnju, uspeli smo da zadobijemo poverenje velikog broja sugrađana, ali i onih ljudi iz drugih gradova i drugih zemalja.

Hvala vam svima, mi postojimo zbog vas.

Tim Kleopatre

Pratite nas na Facebook-u