ZR SOKO - MS

Adresa: Miloja Jocića 88a, Paraćin
Paraćin Telefon: 035/534-106
Telefon: 063/88-55-069
Telefon: 062/879-68-60
ZR SOKO - MS Paraćin
4/ 5stars

ZR SOKO - MS, čiji je vlasnik MILAN SOKOLOVIĆ, nalazi se u Paraćinu u ul. Miloja Jocića br. 88a. Radnja je osnovana 1994. godine, kao porodična radnja koju je kao dopunsku delatnost osnovao njegov otac Slaviša sokolović i čiji je početak bio sa jednom ručnom mašinom za izradu elemenata od plastike. Danas je to radnja čiji je vlasnik budući inženjer organske i polimerne tehnologije i kome je radnja osnovna delatnost.

Radnja ima zaokružen proces proizvodnje elemenata od plastike sa svim pratećim doradnim fazama, a osnovne vrste proizvoda su:

1) Konfekcijska pozamanterija: dugmad, šnale

Dugmad se rade u osnovnim oblicima veličine L-24, L-28, L-32, sa po dve i četiri rupice, a sa bojama po narudžbini.

Šnale se rade u dve veličine (manje i veće), a u bojama po narudžbini.

2) Elementi za pogrebnu opremu: slova i brojevi, florovi (bedževi), krstovi i šrafovi

Slova i brojevi se rade u beloj, metalik zlato i metalik srebro boji, a postoje u obliku STAROSLEVENSKOG STILA, u obliku VUKOVE ĆIRILICE i u obliku LATINICE, sa pratećim oznakama koji idu uz slova po pismima svih naroda i narodnosti kako u centralnoj Srbiji, tako i za vojvodinu, Kosovo, kao i za klijente iz bosne, iz Hrvatske i Crne Gore.

3) Žetoni za zabavne radnje i luna parkove: kako sve vrste okruglih žetona za autodromove, tako i više vrsta pravougaonih, četvrtastih, okruglih žetona - kartica za ostale vrste zabavne radnje i to sa štapom u zaltitisku a i sa livenim aplikacijama.

Sve vrste žetona se rade po principu naručenih oblika, vrste štampe kao i izbor sopstvenih gravura i aplikacija u zlatotisku i isti se rade kako za klijente iz centralne Srbije, tako i za klijente sa područija Vojvodine, Kosova, Bosne, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Bugarske,

4) Izrađuju se i drugi elementi od plastike: podmetači za čaše ( 2 oblika od kojih je jedan sa 4 ocila iz grba Srbije), kajlice za keramičare, pritiskače za tegle za zimnicu, kalupe za kolače (orah i piramide), plafonske pokrivače za lustere, zatvarače za četvrtaste i okrugle metalne stubove za ogradu, razne dečije igračke (klik-klak), zvrčak i lutkica).