ČARDA ZLATNO ZVONCE

Adresa: Partizanska 108, Rumenka, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/6216-999, 062/312-280
4/ 5stars

Nalazimo se na magistralnom putu Novi Sad - Vrbas, na izlasku iz Rumenke, kraj kanala Dunav - Tisa - dunav sa desne strane. Od Novog Sada udaljenost je devet, a od Beograda 90 kilometara.

Čarde nisu samo riblji restorani na vodi, oni su mnogo više od toga! Usluga je na visokom nivou, hrana obilna i nadasve kvalitetna. Pa se i gosti osećaju veoma prijatno. Na Čardi kod Zvonceta, uvek se može pojesti odlična riblja čorba, sve fele rečne ribe na roštilju, bilo ona sveža ili tek skinuta sa dima.

Prepoznatljive je spoljašnosti, letnja i zimska bašta su priča za sebe. Pored sale za pušače, postoji i sala za ne pušače! Lokal prima stotinak gostiju i obiluje nizom neobičnih sitnica koje plene pažnju posetioca, koji iako nisu prvi put ovde, uvek zapažaju nešto novo i neotkriveno. Uz Čardu na velikom placu nalazi se ograđeno dečije igralište sa nizom zanimljivih detalja kojekakvih igrarija. Sa druge strane Čarde, one koja se naslanja na kanal DTD, u pripremi je pista sa desetak mesta za ribolovce.

Bilo kako bilo, u planove ovog lokala ne treba sumnjati, jer on živi kraj vode i od vode. Radi se i u letnjem i zimskom periodu!

RADNO VREME 08:00 - 23:00h!

 

Povratak na: Restorani Novi Sad