TRAVEL AGENCY ZNAK

Adresa: Rifata Burdževića 16, Novi Pazar
Novi Pazar Telefon: 020/316-900
Telefon: 020/337-121
Email: taznak@verat.net
Web: www.znaktravel.com
4/ 5stars

Preduzeće je osnovano 1992. godine i posluje na području cele bivse Jugoslavije kao i na inostranom tržištu. U sklopu preduzeća fukncionise TA Znak koja je svojom ponudom, kvalitetom i naravno popularnim cenama stekla zavidan uspeh, popularnost i renome na celokupnom prostoru svoga delovanja.

U zadnjih sedam godina specijalizovanim programima ponude turističkih aranžmana, zdravstvenog turizma u zemlji i u inostranstvu, a naročito organizacijom u ponudi letovanja i organizaciji školskih, univerzitetskih ekskurzija u Turskoj (Maloazijska tura), Edrene, Galipolje, Canakale, Troja, Bergama, Efes, Izmir, Istanbul.

Svojom ponudom i organizacijom postaje izuzetno popularna TA i kod starije populacije a naročito kod mladih, zbog kvaliteta, sigurnosti putovanja, izboru poslovnih partnera, destinacija i hotela.

Svojim dugogodišnjim pedagoškim radom iz oblasti srednjoškolskog obrazovanja, višegodišnjim profesionalnim iskustvom u turiszmu vlasnika TA ZNak kao i poverenja koje smo stekli u toku rada su dokaz sigurnog izbora kvaliteta programa, ponude i cene koju Vam nudimo.

TA Znak sarađuje sa najboljim stručnjacima iz oblasti marketinga, turizma, trgovine, ugostiteljstva i saobraćaja sa osnovnim motivom da svojim klijentima pruži visoko profesionalan servis.

Poverite vašoj TA Znak poslove organizatora Vašeg skupa, kongresa, seminara, kulturnih i sportskih manifestacija. Pogledajte i razmotrite naše ponude za individualna grupna putovanja u zemlji i inostranstvu.

ORGANIZUJTE I INICIRAJTE PUTOVANJA ZA PREDSTAVNIKE Vaših sindikata i penzionerskih udruženja posredstvom naše agencije.

TA Znak Vam može ponuditi celokupnu organizaciju Vaših porodičnih veselja (svadbe, veridbe, rođendane, maturske večeri, susrete generacija i dr.).

Verujući da ukoliko nam ukažete poverenje i organizaciju odabranog programa, nećete imati razloga za drugi izbor jer smo mi Vaš Izbor.

Zahvaljujemo na pažnji koju ste nam ukazali prelistavajući naš program i do skorog viđenja najsrdačnije Vas pozdravljamo.