BECA REKLAME

Adresa: Stanoja Bunuševca 69, Niš
Niš Telefon: 018/590-321, 592-221, 521-154
Web: www.becaneon.co.rs
4/ 5stars

BECA REKLAME

- neon auto grafika
- svetleće reklame
- totemi
- pečati
- štampa velikih formata

Firma "Beca - Neon" ima tradiciju dugu 25 godina, od osnivanja radnje, ali nikako ne treba izostaviti 40 godina prethodnog iskustva. Bavimo se svim oblicima marketinga, od natpisa na Vašim izlozima do svetlećih reklama velikih dimenzija koje Vašu firmu mogu da predstave u punom sjaju. Takođe se bavimo i solventnom štampom na: meš platnu, papiru, PVC foliji, zastavama, ciradnom platnu, kast foliji (brendiranje vozila)... Izrada pečata svih dimenzija i oblika je neizostavan deo naše široke ponude proizvoda.

U prilici smo da Vam ponudimo široku lepezu naših proizvoda odličnog kvaliteta. U saradnji sa velikim svetskim brendovima tržištu nudimo kvalitet uz povoljne cene.

Poštovanje roka izrade i montaže prioritet je u našem poslu. Nudimo Vam veliki izbor svetlećih reklama, po Vašem ili našem idejnom rešenju. Iza nas stoji 25 godina postojanja i odlične saradnje u čitavoj zemlji.

Važno je da za izradu naših proizvoda, a u skladu sa trendovima, koristimo najkvalitetnije materijale (LED diode, bljeskalice...).

Možemo se pohvaliti činjenicom da svojim radom pokrivamo veći deo Srbije, kao i da imamo stalne kupce sa prostora bivše Jugoslavije. Možemo se pohvaliti i stalnom saradnjom sa Difol-om iz Beograda, NeonProducts-om iz Novog Sada, kao i sa mnogim drugim našim dobavljačima.

* Od velikih klijenata izdvajamo: Swisslion, Ardo, Jugopetrol, British American Tobacco, AIK Banka, Agro Banka...

* Plastične reklame (displeji)

Izrađuju se od klirita - plexiglasa (kod formata 3 do 6 puta 1 do 2 metra koristi se lexan), sa aluminijumskim eloksiranim profilima. Osvetljenje plastičnih reklama je izvedeno fluo cevima.

* Nesvetleći panoi (bilbordi)

Panoi bilo kojih dimenzija izrađeni od aluminijumskog, pocinkovanog lima, ciradom ili mesh (rupičastim) ciradnim platnom. Spoljno osvetljenje je urađeno metal halogenim ili običnim reflektorima.

* Neonske reklame (sa savijanim cevima)

Izrađuju se sa ili bez podloge, neprevaziđene po pitanju noćnog efekta i lepote same reklame. Ne postoji ograničenje po pitanju veličine, ne postoji ograničenje po pitanju mesta montaže (sve je sklopivo na licu mesta).

* Taxi reklame

Svetleća tela za taxi vozila i auto škole, izrađena od plastike vakuumskom tehnikom. Posedujemo nekoliko oblika i veličina za izradu svetlećih tela.

* Brendiranje vozila

Ispisivanje (brendiranje) vozila se vrši pomoću PVC folije, CAST folije (solventnom štampom) ili farbom, uz 3 do 5 godina garancije.

* Pečati i klišei

Beca - Neon je jedan od najstarijih proizvođača pečata i klišea, sa mogućnošću izrade istih svim tehnikama, počev od najstarijih (ručni rad) preko modernih (foto postupak i polimeri) do najsavršenijih (laserska tehnika).

* Duborez

Izrada duboreza u drvetu i plastici, pozelji, sveci, satovi, grbovi .

* Slova od stiropora

Trodimenzionalna slova od stiropora-stiroduraofarbana akrilnim bojama za spoljnu i unutrasnju upotrebu.

25 godina tradicije garantuje kvalitet izrade i ozbiljnost u radu.

STUDIO BECA prevodilac za engleski jezik

- prevođenje stručnih tekstova iz oblasti:

*prava
*ekonomije
*društveno-političkog sistema
*elektrotehnike
*mašinstva
*građevine
*zaštite životne sredine
*i ostalo

- sudsko tumačenje

- prevođenje internet prezentacija