HOTEL RESTORAN EXTRA LION MD

Adresa: Knjaževačka 28 a (Donja Vrežina), Niš
Niš Telefon: 018/570-010, 018/570-011
Email: extralionmd@nadlanu.com
Web: www.hotellionmd.rs
4/ 5stars

Otvoreni prema svima i pristupačni svakom, uspevamo da, držeći se poruke >> kod kuće je najlepše << , već dugi niz godina zadržimo širok krug kako domaćih tako i stranih gostiju, ali i da kvalitetom usluge, i toplinom privučemo veliki broj novih gostiju koji uglavnom postaju stalni i rado ponovo dolaze kod nas.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo 37 ležaja raspoređenih u 17 soba, po principu jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih soba, od kojih je svaka opremljena klimom, TV-om sa kablovskom televizijom, zasebnim kupatilom i pokivena bežičnim internetom.

Gostima je na raspolaganju i parking sa video nadzorom, usluge pranja veša kao i 24h rum servis.

U objektu se nalazi i restoran sa bogatim izborom različitih vrsta nacionalnih i stranih jela, specijaliteta sa roštilja i kako domaćih, tako i stranih pića.

RESTORAN Uz prijatan ambijent i kvalitetnu uslugu, doživljaj u restoranu EXTRA LION MD možete upotpuniti bogatom ponudom kako nacionalnih tako i stranih jela i sprecijaliteta sa rostilja a posebno izdvajamo brend sa ovog podneblja, svrljiško jagnje. U ponudi su i sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

 

 

povratak na: Restorani Niš