SET UP SYSTEMS DOO

Adresa: Zore Radulović 27, Kragujevac
Kragujevac Telefon: 034/205-412
Telefon: 063/102-53-00
Fax: 034/300-675
Email: office@setupsystems.rs
Web: www.setupsystems.rs
4/ 5stars

Kompanija "SET UP SYSTEMS" DOO je osnovana 1997.

Osnovna delatnost naše kompanije je implementacije satelitskih sistema, sistema video nadzora, kao i ostalih telekomunikacionih i računarskih mreža.

Svojom stručnošću i osposobljenim kadrom za ovu vrstu poslova naša kompanija je već sedam godina jedan od vodećih podizvođačkih firmi kompanije Serbia Broadband odnosno "SBB" DOO koji je i najveći invenstitor i distributer kablovske televizije na teritoriji naše zemlje.

Takođe sa kompanijom "SBB" imamo i ugovor o partnerkoj saradnji za platformu satelitske kablovske televizije, poznatije kao TOTAL TV, gde smo sertifikovani od strane SBB-a za implementaciju TOTAL TV kako kod fizičkih lica tako i kod pravnih lica, gde smo posebno ponosni sa svojom refertnom listom odnosno sa spiskom poznatih hotelskih objekata kojima smo ugradili sistem mini stanice TOTAL TV.

"SET UP SYSTEMS" je kompanija koja u svom sastavu ima mlade, usko specijalizovane tehničare, koji su isključivo svojim radom i svojim naprednim tehničkim rešenjima uspeli da "SET UP SYSTEMS" za nekoliko godina postane lider u regionu na polju implementacije satelitskih sistema, sistema video nadzora, kao i ostalih telekomunikacionih i računarskih mreža.

Za sve to prvenstveno su zaslužni profesionalnost i stručnost svakog pojedinca unutar kompanije kao i želja da budemo i ostanemo jedan od najefikasnijih kompanija na teritoriji cele Srbije.