ETNO KUĆA ERIĆ

Adresa: Mrčajevci, Čačak
Čačak Telefon: 032/875-525, 064/583-45-29
Web: www.etnokucaeric.co.rs
4/ 5stars

Etno kuća "Erić" je porodično domaćinstvo u Mrčajevcima koji Vam može priuštiti lep odmor u prijatnom ambijentu po kojem smo jedinstveni i autentični na Ibarskoj magistrali na putnom pravcu Čačak - Kraljevo.

Imamo jedinstvenu prednost što se nalazimo svima na pola puta i u blizini svih turističkih destinacija!

Ako hoćeš da uživaš, da po lepom pamtiš dan, dovoljno je da posetiš ERIĆ - etno restoran. Poj i miris Šumadije doleteće na tvoj dlan. Osećaj ti rajski daje ERIĆ - etno restoran.

Pored restorana koji u svojoj ponudi ima nacionalna Srpska jela, pružamo i usluge noćenja.

Kod nas se uživa u ukusu domaće kuhinje i jedinstvenih specihaliteta spremana pod sačem i u zemljanim loncima!

Mi smo uspeli da spojimo tradiciju i nostalgiju za starim minulim vremenima sa potrebama modernog doba.

U svakom ćeš trenu biti raspoložen i oran kad ti svoje čari pruži ERIĆ - etno restoran. Nećeš prosto verovati, pomislićeš da je san kad osetiš dušom celom ERIĆ - etno restoran. Vaša sreća i užitak, to je nama cilj i plan. Iskreno, od srca Vama ERIĆ - etno restoran.

Pratite nas i na Facebook stranici.

Od 2003. godine, Mrčajevci su postali poznati po svojevrsnoj i veoma posecenoj manifestaciji "Kupusijada". Manifestacija se odrzava 13. 14. 15. septembra ove godine. Kupus se kuva u restoranima, kafanama, satrama i priprema ga lokalno stanovnistvo da bi ugostilo svoje prijatelje.

Etno kuća "Erić" ovim putem poziva kako stalne goste tako i buduće da dodju i uživaju u starom tradicionalnom kuvanom kupusu iz zemljanog lonca, poznatom kao SVADBARSKI KUPUS i muzici uživo koja će upotpuniti atmosferu tokom sva tri dana do kasno u noć!

Dragi gosti, ponesite sa sobom dobro raspoloženje i dobar apetit!!!

 

Povratak na: Etno kuće Čačak