KAFANA 4 VETRA

Adresa: Ibarski put 32, Barajevo
Barajevo Telefon: 063/835-99-00
4/ 5stars

Restoran "4 Vetra" pronaći ćete u na Ibarskoj magistrali, u blizini grada Beograda. Kao restoran nacionalne kuhinje koji se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom preko 70 godina pripreme izvrsnih specijaliteta pozivamo Vas da osetite svim svojim čulima savršenstvo ukusa i mirisa hrane koju sa zadovoljstvom iznosimo pred Vas.

Preporučujemo Vam da isprobate:

  •  malo na kašiku

  •  specijalitete od piletine

  •  specijalitete sa roštilja

  •  specijalitete od ribe

  •  kao i mnoge druge ukusne stvari


Vrhunski majstori naše domaće kuhinje, pripremiće za Vas neodoljiva jela po starim proverenim recepturama koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu. Uvek sveže mesto i probrani začini, daju našim specijalitetima izvanredan ukus i šmek, koji će oplemeniti sva Vaša čula. Veliki broj gostiju koji nas svakodnevno posećuje i uživa u jelima i piću iz naše ponude, naša Vam je najbolja preporuka.

Kafana "4 vetra" idealno je rešenje za poslovne ručkove sa Vašim saradnicima i partnerima, kao i organizaciju vikend ručkova sa vašim najdražima. Kapacitet restorana iznosi do 50 mesta za sedenje, što je i više nego dovoljno za uži krug Vama dragih prijatelja i članova porodice.

Prijatna atmosfera i mnoštvo pozitivne energije, učiniće da sa sobom iz našeg restorana ponesete uspomene vredne pamćenja.

Radno vreme:
- svakog dana od 07 - 23h

Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti.
Vrata našeg restorana su Vam uvek srdačno otvorena.

Očekujemo Vaš dolazak.
Restoran "4 vetra" Beograd.

 

Povratak na: Kafane Barajevo