KNJIŽARA SVETI SAVA

Adresa: Kralja Aleksandra 29, Aranđelovac
Aranđelovac Telefon: 034/720-514
Email: stkr.svetisava@gmail.com
4/ 5stars

Dobro došli u knjižaru "Sveti Sava" koja je osnovana pre više od dve decenije, i od tada se trudi da svojim prijatnim ambijentom, asortimanom i ljubaznim osobljem izmami osmehe, ulepša dan kako najmlađim, tako i starijim posetiocima.

Knjižara nudi roditeljima mogućnost da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihovog skolarca, a firmama mogućnost kupovine kancelarijskog materijala (fascikle, registratore, obrasce).

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor školskih torbi, rančeva, pernice SANTORO-GORJUSS, TARGET, PULS CONNECT i druge kvalitetne robne marke.

Osnovci, srednjoškolci i student imaju veliki izbor kvalitetnih i brendiranih svesaka sa raznim motivima (Sajdermen, Gorjus, Frozen, Target…), gumice, bojice, lenjire, šestare, penkala(MAPED, STAEDTLER, UNI, STABILO, PILOT i drugi).

Kod nas takođe možete pronaći i knjige raznih izdavača (VULKAN, KREATIVNI CENTAR, PUBLIK PRACTIKUM, PČELICA).

Ukoliku su Vam potrebni pokloni, izaberite nešto iz asortimana IGRAČAKA, slagalica, društvenih igara, leksikona, dnevnika, kreativnih setova, bojanki, ukrasnih papira, ukrasnih kesa, svadbenih i rođendanskih čestitiki.

Takođe nudimo i usluge fotokopiranja.

Dođite i uverite se sami, Vaša knjižara "SVETI SAVA".

DOBRO DOŠLI!!!

 

Povratak na: Knjižare Aranđelovac